byc moze ze w boxerku jest ja mowisz z ta lampka.spojrz na schmacik panelu domknetych drzwi.widac ze kazda krancowka jest separowana od pozostalych.sa tez zaznaczone wyjscia z kazdej krancowki do alarmu(fabrycznego)pozdrawiam
byc moze ze w boxerku jest ja mowisz z ta lampka.spojrz na schmacik panelu domknetych drzwi.widac ze kazda krancowka jest separowana od pozostalych.sa tez zaznaczone wyjscia z kazdej krancowki do alarmu(fabrycznego)pozdrawiam
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
Mam pytanko czy ktoś ma schemat fabrycznego alarmu do alfy 145? Chodzi mi o to które przewody to czujniki w lampce przy lusterku, które krańcówki w drzwiach, które to obwód zapłonowy? A może ktoś zmieniał już to i ma doświadczenie?
mam postaram sie wrzucic wieczorem.Napisał sidkoz
niestety mam tylko do 146 ale to tylko dwoje drzw wiecej :wink:Napisał sidkoz
Posiada może ktoś schemat układu elektrycznego do 145 chodzi mi głównie o schemat układu alarmowego?
Dokladnie w taki sposob montowali u mnie wczoraj alarmNapisał lesio146
A ja mam dwa niebieskie w złączu i dwa białe (jeden troszke cieńczy ) można podłączyć do byle jakiego próbować i nic się nie stanie czy jak to zdjagnozować do którego ?? a zasilanie centralki gdzie podłączyć (+) odkręcić skrzynke bezpieczników i do czerwonego zasilania orginalnego sterownika ?? :roll:
zrobiłem tak jak pisał kruk198 i lipakable podłączone sterownik działa tylko drzwi się nie zamyka ?? Pomocy
Mam fabryczny centralny bez alarmu w 145. Może mi ktoś powiedzieć czy da rade podpiąć do niego kierunki żeby sygnalizowały otwieranie i zamykanie?