wchodzę na stronę Karpia a tam ni hu hu, nie ma loga... więc nie wiem jak mam te reklamy robić :?:Napisał KUBAS
wchodzę na stronę Karpia a tam ni hu hu, nie ma loga... więc nie wiem jak mam te reklamy robić :?:Napisał KUBAS
w sobote spotykamy sie i dogadujemy wszystko na ostatni guzik..
Marcin nie zapomnij wziąsc nawigacji co by sprawdzic ile czasu nam potrzeba na dojechanie itd... dogadamy sprawy wyjazdu noi oczywiscie mały spocik sobie zobimy.... może już flagi będą hmm...
jak będą to odbieram i przywożę, ale szczerze mówiąc to wątpię żeby się wyrobił gość już na sobotę... ;//
jeszcze nie obgadaliście? no chłopaki gadajcie chociaż jaka trasa i tyle. ile będziecie męczyć ten temat ?
moją propozycje znacie
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Najlepiej by było w sobotęNapisał Rosik
Żeby już się nacieszyć
![]()
a ale skoro mówisz Rosik , że tak ciężko to trudno , ja wytrzymam
![]()
nie wiem jak reszta chłopaków he he
![]()
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...,80.htm#109232
i piszcie w tamtym temacie, żeby każdy widział co i jak
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Chłopaki został już tylko tydzieńwięc po malutku trza szykować swoje manatki i za nie długo w długą ruszamy :mrgreen: :mrgreen:
no to ja już dziś sondę wymieniłem, żeby mi na trasie nie spalał 15 litrów![]()
UWAGA ja niestety nie mogę jechać:cry: więc gdyby był ktoś chętny to odstąpię swoje miejsce. No niestety praca w mundurówce ma swoje dobre i złe strony i dziś wyszła na wierzch ta zła
niestety muszę się szykować na wyjazd na poligon który potrwa dość długo a niestety jak czegoś nie wezmę to nikt mi tego nie przywiezie i dlatego przez długi wekend czeka mnie pakowanie i sprawdzanie całego oporządzenia i sprzętu. Zyczę wam Panie i Panowie, Koleżanki i Koledzy miłej zabawy w najlepszym klimacie Alfa Romeo
DD
DD
DD
DD
DD
DD
DD
Więcej info przez priwa
Hmm no kurde służba![]()
Damy radę bez Ciebie Marcin
![]()
![]()