Nie zwróciłem uwagi na numery bo byłem lekko zasłonięty więc może dlatego bez odzewu choć błysnąłem długimi![]()
Nie zwróciłem uwagi na numery bo byłem lekko zasłonięty więc może dlatego bez odzewu choć błysnąłem długimi![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Dokładnie jak mówisz, w tym miejscu jest też biuro komornika. Parkuję często tuż pod sklepem - albo za neonetem -> od wejscia do sklepu jakieś 15 metrów w stronę orlenu jest taka zielona półokrągła brama, przez którą można wjechać i wyjeżdżasz na takie podwórko/plac za neonetem. Tam mam pewność że żadna postronna osoba nie zrobi nic Alfie. Serdecznie zapraszam, porozmawiamy, fotki belli (bellów ?porobimy. Dzisiaj widziałem bordową 156 parę razy przejeżdżającą koło salonu... dosyć zacnie wyglądała... może to Ty?
Pozdrawiam
O właśnie - ja dziś w Złotej widziałem kolege w 147 czarnej, łapka była wysoko .... ale nie pamiętam którą Alfą jechałem , pozdrawiam, i mam zagwózdkę o nick z forum![]()
147 powodów do zadowolenia
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Pozdrowienia dla siostry w czerwonej 147 DLW, mijaną tradycyjnie na trasie Złotoryja - Lwówek Śląski....a dokładniej w miejscowości Pielgrzymka. Światełka były, odpowiedź też![]()
Pozdro dla oramkowanej bordowej? AR 156 o numerach DW8**EJ, widziana w Katowicach we wtorek około 16:10, w okolicach hotelu Novotel. Stałem na światłach kilka aut dalej. Wołałem na CB, bo bat widziałem ale nie było odzewu![]()