Pozdrawiam kierowce bordowej 156 dzisiaj o 10.50 w centrum jaworzna, odmachane bylo![]()
Pozdrawiam kierowce bordowej 156 dzisiaj o 10.50 w centrum jaworzna, odmachane bylo![]()
pozdrowienia dla właściciela granatowej 147, który dzisiaj o godzinie 7:00 na Daszyńskiego w Gliwicach puścił mnie chociaż miał pierwszeństwo![]()
jutro ruszam w daleką drogę.. start Olkusz meta Olsztyn = 550km.. zobaczymy ile AR uda mi sie naliczyć po drodze..
może ze 20 sie uda..
Pozdro dla czarnej 147 widzianej na trasie do wielunia od strony częstochowy koło 18. Łapki i swiatelka byly.
pozdrawiam właścicielkę/właściciela czerwonej Gtv 2.0TB, zabrzańskie tablice, dzisiaj po 18 widziana w Nowym Chechle koło Tarnowskich Gór, stała zaparkowana przy głównej ulicy na przeciw remizy![]()
verdebiancorosso
a ja pozdrawiam czerwona ( ladny kolorek ) 147 kr na okulickiego stala kolo budowy okolo 14:00
oraz 156 KR na lukasiewicza przed 15:00
obie z ramkami
dziś poraz kolejny śle pozdrowienia dla Pani w jasno zielonej 147 w Czechowicach na ul. Legionów .
To czarna 166 SBE...ok 16.30 na parkingu przy ING,Biedronce na Redenie w DG, dwie wizytówki za wycieraczką![]()
Pozdro dla oramkowanej bordowej? AR 156 o numerach DW8**EJ, widziana w Katowicach we wtorek około 16:10, w okolicach hotelu Novotel. Stałem na światłach kilka aut dalej. Wołałem na CB, bo bat widziałem ale nie było odzewu![]()