Witam,
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...248020162.html
No i byłem obejrzeć ten konkretny model - przestrzegam, żebyście się nie wybierali, strata czasu.
Zacznę od silnika. Za pierwszym razem nie odpalił (tzn. odpalił i zgasł), za drugim razem Właściciel (bardzo miły człowiek) lekko gazując dopilnował żeby nie zgasłoCzuć było jakieś bicie przy 90km/h ale to pewnie drobiazg, stuków w zawieszeniu nie stwierdziłem. Przebieg po ksążce patrząc realny (VIN podam jutro bo kartkę zostawiłem w samochodzie to może ktoś odkoduje). Pan Właściciel był drugim właścicielem i uparcie twierdził, że on żadnych przygód nie miał, może mówił prawdę, może nie, nieważne.
4 szyby z 2007 roku, 2 (boczna od kierowcy i tylnia) z 2006 roku. Klapa od bagażnika krzywo spasowana, szpary pod reflektorami tylnymi z jednej strony (lewej) dużo za duże, sama klapa malowana. Z przodu oba błotniki były na 100% odkręcane (widać po śrubach), zderzak przedni z prawej strony odstawał. Jakiś wyciek oleju z przodu po zajrzeniu w grilla było widać (mokry dosyć). Przedni zderzak na bank malowany (troszkę już lakier popękał). Na drzwiach kierowcy chyba wklęsła szpachla (taka dziurka jak od uderzenia młoteczkiem). Felgi zażółkłe i popękane, nie mam pojęcia od czego, pierwszy raz się z takim czymś spotkałem. W środku zasyfione jakby na budowę murarze jeździli, no i chyba tyle.
Ogółem - MASAKRA. Czuję się oszukany, za te pieniążki liczyłem na jakiś zadbany egzemplarz a nie kawał złomu.