ogólnie tragedia ale felgi bym przygarnął![]()
Ze 164 trudno się wyleczyć
Fajny jest ten dopisek "Abarth"![]()
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Za takie coś powinni wieszać albo przynajmniej przeciągnać na łańcuchu przez całe miasto za samochodem.
I to jeszcze z mojego województwa.... a feeee.
Mam nadzieję, że warto to jeszcze odkupić i uratować.
A odnośnie alfasuda...
Oglądałem go w zeszłym roku jak był wystawiony.
Sporo pracy przy nim. Częściowo wyspawany. Ogólnie nie jest zły, ale ja odpuściłem temat.
Za dużo pracy jak na mój czas.
Wolę go poświęcić np. mojej QVce
Gdzieś nawet mam trochę fotek zrobionych telefonem.
Ja. Za wersję 1.5 TI w normalnym stanie oddałbym bez wahania swoją 33 QV. Poza hamulcami nie ma się do czego przyczepić w tym aucie, najlepszy samochód tej klasy w swoich czasach. Idealny do sportowych eventów dla klasyków na torze. Poza tym cholernie mi się podoba z wyglądu.
To prawie nie Alfa ^^
Ee tam.. jak już to na pewno mniej nieudany niż 33 która np. zainaugurowała paskudny epizod(na szczęście krótki) montowania bębnów hamulcowych. Tak naprawdę to cała linia przednionapędówek z Pomigliano d'arco jest mniej udaną od tej z Arese. Co nie znaczy, że nie wyróżnia się na tle konkurencji.![]()
Mi osobiście alfasud się po prostu podoba. Dlatego też pojechałem go wtedy obejrzeć.
Niestety największym minusem tych starych alf jest blacha niestety. Ale w tych czasach większość aut miała dość słabe blachy.
Nawet mój ukochany "mały francuzik" R5 Alpine Turbo nie przetrwało próby czasu i większość z nich po prostu została schrupana przez rudąalbo rozbita na torze