Właśnie tego co kolega opisał z passatem sie boję. Ale nic, tak stwierdzić to wiadomo nie da się.
Myślę że temat zamknięty i nie ma co już więcej pisaćZajadę sprawdzę ocenię
i się zobaczy. Jak nie umówi się w tym tygodniu na obejrzenie to nawet nie jadę.
uważam mimo wszystko ze istnieją uczciwi sprzedawcy , jeśli np. gość kupuje wszystko na serwisie aukcyjnym do swojego autka , to sama dostawa trwa około 3 dni , tak ze jest to możliwe , ja np większość kupuje na aukcjach ,
oprócz tego mam 1 dobry przykład , brat z głupoty wystawił swoja Lagune , na następny dzień dzwoni facet ze bedzie za 2 godzinki , a ze brat nie chce sprzedać czego co jest nie tak , mówi mu ze ma jeszcze poduszkę pod silnik do wymiany , na szybko poducha wymieniona już przy klientach , na dowód stara poduszka do wglądu . jak sie szanuje samochód ten zawsze sie odwdzięczy . przynajmniej tak jest w moim przypadku
pozdrawiam
Znacie samochody, które się nie psują, bo ja nie. Nie wiemy tylko kiedy to nastąpi. Z reguły nie sprzedaje znajomym, żeby nie było tekstów przy najbliższej naprawie: "ale nam szrot sprzedał".
Jasne że nie ma takich. I wiadomo zawsze że coś się trafia do wymiany. Ale wolałem dmuchac na zimne i tyle. Po co mieć później problemy. Po drugie temat NIE AKTUALNY NIE PISAĆ JUŻ WIĘCEJ. Kupiłem AR od forumowicza i jestem zadowolony i to bardzo.