Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Temat: Alfa romeo gt 1.9 jtd

zibo3
    Gość

Domyślnie Alfa romeo gt 1.9 jtd

ALFA ROMEO GT 1.9 JTD
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-clim...C20343900.html
    Mam na oku ta Alfe Prosze o pomoc Alfaholików
    We wtorek jadę oglądać autko na co mam zwrócić szczególną uwagę.
    Slyszałem że silniki JTD są jednymi z lepszych w Alfach czy to prawda?
    Czy warto w takiej cenie kupować GT??
    Są jakieś roczniki które mają jakieś wady fabryczne?? jak np Audi a3 2.0 TDI do 2006 siadały pompowtryskiwacze...

Jak to wygląda ze sprawdzanie auta w Aso jezeli chce kupic auto w komisie? Czy komisy robia jakies problemy zeby to sprawdzic czy z reguly mozna o to poprosic?? Jestem zielony Proszę o pomoc

Użytkownik Embrion Avatar Portofino
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Alfa GT 1.9JTD 16V 2007r

Domyślnie

Witaj , mam Alfe 2 tygodnie , z tym samym silnikiem, jest młodsza o 2 lata, ma przebieg 175 tyś , kupiłem od hanndlarzy , ale uczciwych, sprawdziłem ich lepiej jak żone przed ślubem, tak samo niunię. Cena twojej, jest kusząca......... ale !!!!!!, niemożliwe by miała tak mały przebieg!!!!!1 , auta na zachodzie , diesle są kupowane przez ludzi którzy jeżdżą, naprawde dużo, rocznik 2005 obstawiam przebieg 250 - 280 tyś , jeżeli mniej to kręcony licznik na 100% !!, nie napalaj sie na dodatki bo z reszta popłyniesz i to zdrowo, dobrze ją sprawdź , w zaufanym warsztacie , jeżeli jest tak jak pisze handlarz to trafiłes złote jajo, jak śpiewał Rysio z Dżemu....., pozdrrawiam

zibo3
    Gość

Domyślnie

Domyślam się ze przebieg podejrzany. Tutaj nasuwa się Moje pytanie przeglądając czy kupując w komisie mogę jechać sprawdzić auto na Mój koszt w ASO odnośnie przebiegu, czy nie był bity jak to jest w praktyce? Czy komisy zgadzając się na takie coś?
    Na jakie dodatki mam się nie napalać?

Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Alfa GT 1.9JTD 16V 2007r

Domyślnie

na podgrzewane fotele , ksenony itd , moja jest w wersji alacantra , czyli najuboższej, dałem 32 tyś każdy komis , handlarz MUSI Ci się zgodzić bys sprawdził sobie Alfe w warsztacie przez CIEBIE wybranym , jeżeli nie, daj sobie spokój.......komosy, handlarze wywalają tak bezczelne numery że włosy staja dęba, a gdzie mieszkasz?

zibo3
    Gość

Domyślnie

jestem ze Szczecina no ksenonów to akurat nie ma, podgrzewane fotele niby tak...za dużo dodatków nie ma widziałem na allegro na prawdę bogatsze wersje. Jeżeli nie zgodzi się jej sprawdzić w warsztacie to nie mam zamiaru jej kupować. Myślę że to będzie 1 pytanie które mu zadam bo w innym wypadku szkoda Mojego czasu.

Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Alfa GT 1.9JTD 16V 2007r

Domyślnie

dokładnie tak, Alfy są super, wsiądziesz , krótka przejażdżka, bajer handlarza i .........................płyniesz, a później popłyniesz w koszta , nie napalaj się , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, sprawdź auto , upewnij sie że jest ok, dzisiaj w dobie oszustów kupić w dobrym stanie auto to sztuka, także relax spokojnie , bez emocji, nie ta to inna , za tydzień , dwa, na naszym forum są ludzie którzy dobry egz, Alfy szukali , miesiąć , 6 miesiecy 9 !!!, także NIE NAPALAJ SIE ! I najważniwjsze sprawdź ją w ASO, albo zaufanym warsztacie, pozdrawiam i dobrego zakupu !!!

zibo3
    Gość

Domyślnie

Dzięki za wsparcie! Już znalazłem kilka innych może nie tak blisko Szczecina ale jestem w stanie pojechać nawet troszkę dalej. Niektórzy nawet oferują się sami w opisie aukcji że, można jeżeli sobie tego Życzy klient sprawdzić w ASO.( Tego typu aukcja jest dla Mnie już bardziej wiarygodna i godna przyjrzeniu się jej bliżej) Także jeszcze raz dziękuje na pewno jak już kupie a kupie na pewno ale na spokojnie to napisze co udało mi się znaleść.

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

nie znam autka ale za 23.000zł cudów nie ma skoro normalnie taki wóz kosztuje w okolicy 30
    no ale kto wie - może promocja komisu ?
    ...

zibo3
    Gość

Domyślnie

dobrze wiedzieć czyli jeżeli porywam się z zakupem Alfy GT to szukać w okolicach 30k?? wszystkie tańsze z reguły muszą mieć coś nie tak??

Użytkownik Ogier Avatar Rewil
    Auto
    BMW 440i M / Alfa 159 / kiedyś 156 SW

Domyślnie

Nie muszą, zależy co trafisz. Jeden mógł mieć bum z przodu, ktoś wyrzucił, polak kupił i naprawił. Może coś się działo, może dużo przejechane lub po prostu ktoś kupił nowy samochód i ja oddal za bezcen. Loteria.
    Inteligentna kamera samochodowa, z użyciem sztucznej inteligencji - watchoutai.com

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia