Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Temat: Alfa romeo gt 1.9 jtd

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    dąbrowa górnicza
    Auto
    alfa romeo GT 1.9 jtd (2004)

Domyślnie

Cytat Napisał ml0dy Zobacz post
    Mam alfe GT 2005 rok 1.9JTD. Przebieg 95tys. Z tego przeze mnie zrobione 23 tysiące. Serwisowane w ASO, sprawdzane u mechanikow. Przebieg według wszystkich opinii zgodny z licznikiem.
    Także to nie jest prawda, że wszystkie auta z zachodu muszą mieć duże przebiegi, tymbardziej że są to auta typu coupe.
    zgadzam się,moja pierwsze 3 lata serwisowana była we Włoszech-60 tyś(20 na rok),drugie 3 w kraju 60 tyś-i tu jest niewiadoma bo bez książki,a sam robię 10 tyś na rok(2 km do pracy),tę z ogłoszenia warto sprawdzić czy podtopiona nie była bo faktycznie cena niska jak na "komisarza".pzd

viciu_gt
    Gość

Domyślnie

Jeśli nie sprawdzisz to się nie dowiesz !? ale patrząc na auto na zdjęciach to kują mnie dwie rzeczy pierwsza pęknięty zaczep reflektoru p.przod a druga czemu auto ma dwa rożne profile opon przod tył ?

kirchu
    Gość

Domyślnie

Mam Gt w dieslu rocznik 2004/2005 polski salonowy i ma przebieg 80 tys. ale jak ktoś wcześniej powiedział to jest trzeci samochód w domu, a zimą ma samochodzik wolne . Chociaż jak ktoś wcześniej napisał szkoda że nie jest to 3,2 V6 Więc może takich ja jest więcej.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia