Strona 4 z 54 PierwszyPierwszy 1234567891011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 534

Temat: Navi Polska mapa -zdięcia

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Michal166
    henekl, sluchaj czyli co trzeba kupic tylko czytnik vdo ktory wymieniles wymontowac orginalny tak? czy kable zostaja od tego orginalnego?nie potrzeba prowadzic zadnych kabli orpocz tych do pilota? czy dobrze rozumuje :?
    Tak właśnie podpinam się pod kabel nawi w bagażniku dobrze zrozumiałeś .
    mic nie trzeba ruszać z przodu ics i oto mi chodziło .
    mam zamiar zmienić swoją alfę 166 na po lifcie i wtwdy wyciągne swoją nawigację a podepnę orginał .
    ma być prosto wygodnie i żeby każdy mugł sobie sam zamontować , dla tego chcem zrobić gotoey złącze żeby wpiąc się z tyłu w kabel nawi i wszystko będzie chodziło .

Michal166
    Gość

Domyślnie

a duzo jest problemu z przeprowadzeniem kabelka pod podczerwien?wiesz tak zeby go widac nie bylo i nie na robic szkod.A czy sterowanie na panelu jest wtedy aktywne czy tylko pilot.Pozatym widze ze to vdo nie ma zewnetrznej podczerwieni wiec domyslam sie ze trzeba cos przerabiac

Michal166
    Gość

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Michal166
    O plis tylko nie ta zanim coś napiszesz to przeczytaj wcześniejsze posty .
    Ponieważ ta nawigacja vdo dayton pc lub ms 5400 to C-IQ ma płyty darmowe a za używanie trzeba zapłacić za kody dostępu .
    na allegro masz tańsze ms 5000 wystarczy wejś na stronę allegro i wpisać vdo a wyświetli ci wszystko co ma nazwę vdo .

smuz
    Gość

Domyślnie

Henkel moze to glupe pytanie ale jestem zupełnym laikiem w tym temacie .
    Czy zeby to działało potrzebny jest pilot ? co on daje poza wygodniejszym sterowaniem?
    Nie chcialbym miec zadnej dodatkowej stacji -cuda na desce -uwazam ze ta jet sliczna bez udzuwnien :wink:

Czy jesli kupilbym taki zestaw nawi wywstarczy ze przepne czytnik i wszystko bedzie dzialac?

Twoj post sprawil ze moje nadzieje na nawi poworocily i znowu lekko niecierpliwy jestem dlatego pytam ale mam nadzieje ze rozumiesz i wybaczasz. :wink:

dzieki za łopatologiczną odpowiedz

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał smuz
    Henkel moze to glupe pytanie ale jestem zupełnym laikiem w tym temacie .
    Czy zeby to działało potrzebny jest pilot ? co on daje poza wygodniejszym sterowaniem?
    Nie chcialbym miec zadnej dodatkowej stacji -cuda na desce -uwazam ze ta jet sliczna bez udzuwnien :wink:

Czy jesli kupilbym taki zestaw nawi wywstarczy ze przepne czytnik i wszystko bedzie dzialac?

Twoj post sprawil ze moje nadzieje na nawi poworocily i znowu lekko niecierpliwy jestem dlatego pytam ale mam nadzieje ze rozumiesz i wybaczasz. :wink:

dzieki za łopatologiczną odpowiedz
    Odpowiadam ostatni raz na takie pytania ponieważ jesli cała sprawa polega na zmianie czytnika to bym tak napisał i koniec .
    Na początku przeczytaj wcześniejsze posty , a nie tylko ostatnie opisałem wszystko po chłopsku w prosty sposób , a mogłem innaczej .
    Po co byłby ci potrzebny pilot jeśli by nie działał , pilot jest po to by nim sterować .
    Pilot jest wygodniejszy od sterowania gałką z prawej strony , przykład pilota możesz schować do kieszonki lub kupić futerał na kierownicę np zmieniasz trasę nawigacja czeka na potwierdzenie nowej trasy na pilocie przyciskasz ok i masz nową trasę i nie musisz sięgac do przycisków z prawej strony przeważnie możesz ominąć skręt w mieście albo pomylić zjazd a ruch jest duży nie musisz odrywać wzroku na drogę wystarczy ok .
    teraz wiesz po co ten pilot ,można też podłączyć pilota pod sterowanie w ics ale po co przerabiać i się męczyć .

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    pol

Domyślnie

a może zróbmy jakieś zapisy na tą navi vdo dayton, jeśli będzie więcej osób to może będzie można jakoś taniej to kupić
    AR Cento Sessanta Sei 2,4 JTD 150 KM silver + FULL

areks
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał barcik
    a może zróbmy jakieś zapisy na tą navi vdo dayton, jeśli będzie więcej osób to może będzie można jakoś taniej to kupić
    Moge sprawdzic ile kosztuje za granica ale musialbym znac dokladny model sprzetu.

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał areks
    Cytat Napisał barcik
    Moge sprawdzic ile kosztuje za granica ale musialbym znac dokladny model sprzetu.
    Kolejna osoba nie czytała wcześniejszych postów pisałem wyrażnie że chodzi o nawigację VDO Dayton MS 5000 lub 5100 nie inne .
    Ja nie sprzedaję żadnych nawigacji , możecie kupić na allegro lub nową jest sklep który sprzedaje nowe nawigacje po 1000 zł są w sklepach po 1500 zł na allegro chodzą od 300zł do 800zł zależy co jest na wyposarzeniu .
    nawigacja ta była stosowana w tirach i busach można zdemontować z rozbitków za granicą

areks
    Gość

Domyślnie

Henekl jesli do mnie pijesz to zapewniam ze sledze i czytam caly watek ale zalezalo mi na potwierdzeniu przez Ciebie co dokladnie i jaki model trzeba nabyc.
    To ze sam nie sprzedajesz sprzetu tez wiem, wiem tez ze masz na to swoj patent(czyt.cwancyk) i doceniamy to wszyscy...
    Wystarczy sam czytnik bez monitora i to tez jest juz wiadome :twisted: :twisted: