Ja nie potwierdziłem przez maila, gdyż albo takiego maila nie dostałem/albo został on przeze mnie przeoczony.
Ja nie potwierdziłem przez maila, gdyż albo takiego maila nie dostałem/albo został on przeze mnie przeoczony.
Ale to musisz sam do Rafała napisać i on dopisze Cie wtedy do listy oficjalnej![]()
Today we are living our future memories..
Super zapytanieJak coś niech ktoś taką reklamę spróbuje załatwić i przywieźć na zlot. Ważne!
jak by się nie wybierał do krk, to po drodze mogę zawitać u niego i pożyczyć...
mailowo nic nie potwierdzam, zresztą nigdy się nie piszę na żadne listy jeśli nie jestem na 100% pewny obecności (za daleki termin) .... ale mogę napisać że na 90% będziemy z żonką i córą, najwyżej gdzieś na chodniku zaparkuję![]()
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
Mamy budżet jaki da nam miasto na koncert. Chcieliśmy na reklamę, scenę, zespołom dać troszkę i zrobić autobus z mpk. Po odpowiedzi miasta wystarczy nam ledwo na scenę. Zespoły już grają charytatywnie całkiem, mam świetnych wolontariuszy z Alfusiami, z MPK jakoś po znajomościach się dogadam. Nie mamy na wydruk nawet 100 plakatów po zniżkowych cenach.
Szukam pomysłów na reklamę koledzy, czy ktoś ma jakieś wtyki gdziekolwiek? Każdy pomysł jest dobry.
Dziękuję wam za załatwienie banerka![]()
banerek zarezerwowany
Rafał czemu nie ma mnie na liście![]()
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM