Magik... kto powiedział, że na prostejdo tego Ty masz lepszy moment obrotowy więc masz przewagę
![]()
a Ty się nie zgubiłeś w ogóle na powrocie? Bo jakoś dziwnie pojechałeś.
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Magik... kto powiedział, że na prostejdo tego Ty masz lepszy moment obrotowy więc masz przewagę
![]()
a Ty się nie zgubiłeś w ogóle na powrocie? Bo jakoś dziwnie pojechałeś.
To na zakręcie wypindolisz i znowu będzie, że sarna![]()
![]()
Nie, nie mogę. Nie chce Cię mieć na sumieniu. I owiewek i dupki.
W ogóle to fajny masz ten motocykl.
A na powrocie pewnie, że się zgubiłem![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
taaa Tobie to tylko dupki w głowieza robotę się weź
![]()
No siedzi mi taka w garażu i nie daje... się przemalować
Do roboty, to jutro. Na razie do spania
Ty też już idź spać, bo już w c/h/u/j/ po dobranocce![]()
![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Today we are living our future memories..
Dobra, przyznaje się. W przyszłym tygodniu mam urlop. Będę.
A może by spotkać się z godzinę wcześniej i na jakie pieczone z ogniska/grilla się zapatrzyć?
Witam wszystkich sympatycznych Chłopaków których poznałam na wczorajszym spociePiterowi dziękuje jeszcze raz za sprawdzenie mojej Belli, szkoda że byłam jedyną dziewczyną bo trochę niezręcznie się czułam tym bardziej że nie siedzę w temacie tak jak Wy i mało mogłam się wypowiedzieć, ale fajnie że mogłam popytać
pojawię się na pewno na którymś z kolejnych spotkań, może nie będę wtedy jedyną dziewczyną i będzie mi raźniej, pozdrawiam wszystkich
![]()
Moją żonę wyciągnę za tydzień![]()
Patrzyłem na parkingu u dziadka i nic nie było ani nie ma, obstawiam że po prostu jak go myłem centralnie przed spotem to nie do końca spłukałem. Wrzuciłem tylko 5zł a więc nie dziwie się że coś mogło zostać i skapać.
EDIT: A co do grilla to jestem jak najbardziej zajak się uzbiera więcej os. A stawiam że skoro taka impreza będzie to będzie więcej chętnych to można porobić zdjęcia a nawet jakiś zwiastun początku lata
haha
nie no, z tym zwiastunem to przesada ale fotki myślę że się przyjmą
??
Ostatnio edytowane przez Kaczkins ; 12-04-2012 o 15:26