Ponieważ myjąc od środka przednią szybę "potrąciłem" łokciem lusterko, szyba się zbiła ;( Pęknięcie od lusterka w obie strony, takie ładne zawijasy...
No ale dzisiaj ową szybę wymieniłemPilkington bez paska przyciemniającego, 360zł i jest jak nowe
![]()
Ponieważ myjąc od środka przednią szybę "potrąciłem" łokciem lusterko, szyba się zbiła ;( Pęknięcie od lusterka w obie strony, takie ładne zawijasy...
No ale dzisiaj ową szybę wymieniłemPilkington bez paska przyciemniającego, 360zł i jest jak nowe
![]()
Ja cały tydzień szykuje moją 147 do kompletnego lakierowaniaDostałem delikatnego strzała w błotnik ale lakier był już trochę zmęczony i stwierdziłem że jadę po całości
Masa roboty ale jaka satysfakcja. Jak już obmaluje to wrzucę focie ślicznotki
Witam, kupiłam preparat do konserwacji tapicerki.![]()
zmieniłem kolor wywietrznikowi po stronie kierowcy i pasażera na kolor nadwozia srrrrrebrny .
Zamontowałem zmieniarkę mp3 od Krzyśka.
Rewelacja![]()
Ostatnio edytowane przez radzik2908 ; 13-04-2012 o 21:12
Porządne mycie, pomalowanie zacisków na czerwono oraz czyszczenie skór środkiem od Furniture Clinic - Leather Care Kit.
Zakup opon SPORTIVA 195/60R15 na wypolerowane felgi
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Nie dzisiaj, lecz wczoraj:
- mycie ręczne szamponem Optimum No Rinse Wash&Shine
- ręczna korekta lakieru przy pomocy Meguiars Ultimate Compound + aplikator Chemical Guys tri color
- czyszczenie, polerowanie i zabezpieczenie lakieru Cherry Glaze + aplikator Meguiars
A 30 minut po 3-godzinnej robocie spadł deszcz![]()