Strona 7 z 54 PierwszyPierwszy 1234567891011121314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 534

Temat: Navi Polska mapa -zdięcia

Alfa166Nero
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał henekl
    Jeszcze jedno rozmawiałem z gościem i może do tej nawigacji wgrać polskie menu i lektora tak sobie pomyślałem jeśli by było więcej chętnych to może by zeszedł z ceny a chće 400 zł
    Na allegro widziałem aukcje z czytnikiem fabrycznym MkII (odpowiednik MS5000) do BMW i gość też twierdził, że na życzenie może wgrać polskie menu więc pewnie jest to możliwe. Wg mnie najlepiej gdyby jakoś wykombinować aktualizację firmware z dodatkowym tłumaczeniem PL, złożyć się na to i potem wiadomo co i jak. Aktualizacja z tego co czytałem polega tak jak na oryginalnej navi 166 na włożeniu CD z najnowszym firmware.

ViP Romeo Avatar peteja_43
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    AR 166 2.4JTD 2001r.

Domyślnie

Nie tylko Scorpion sie interesuje ja juz dzwoniłem do znajomego czy jest mozliwosc załatwienia MS 5000 w Niemczech czekam na jego odpowiedz

Alfa i jej ochroniarz

henekl
    Gość

Domyślnie

Bardzo przepraszam zainteresowanych nie myślałem że ktoś się tym jeszcze interesuje .
    Jeszcze raz przepraszam wszystkich zainteresowanych .

Alfa166Nero
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał henekl
    Bardzo przepraszam zainteresowanych nie myślałem że ktoś się tym jeszcze interesuje .
    Jeszcze raz przepraszam wszystkich zainteresowanych .
    No widzisz - pozory mylą. Pomysł genialny, a przy okazji system ciągle aktualizowany więc przyda się nie tylko w Polsce. Już kombinuję zakup urządzenia na allegro, chyba że uda mi się odkupić od kolegi tego Philipsa Carin 522 za rozsądną cenę

Użytkownik Romeo Avatar blackalfa166
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 166 3.0 V6 1999; AR 166 3.0 V6 2002; JEEP Grand Cherokee V8 5.9 1998; Cadillac Seville STS

Domyślnie

henkel wydaje mi się że jeśli już to zrobiłeś tzn udało ci się odpalić navi w naszej belli to powinieneś tak jak wspomniałeś zrobić produkcję masową ... myślę że na gotowe zestawy znajdzie się sporo chętnych ... jeśli masz już prototyp to zleć jeśli nawet nie masz czasu jakiemuś elektronowi zrobienie odpowiednich kabli zlączek wtyczek itd wszystkiego co potrzebne i łącznie z czytnikiem zrób gotowe zestawy. przecież możesz to robić dla chętnych po przedpłacie tak zebyś później nie został z towarem. Ja jestem chętny na takie nawi bo wkurza mnie zewnętrzne nawi na przyssawku i nie widzę powodu dla którego nie miał byś na tym zarabiać. Doszedłeś do tego więc ceń swoją wiedzę. I ty skorzystasz bo zarobisz i my skorzystamy bo nie będziemy dłubać w ciemno w instalacjach naszych belli. Także do dzieła !

Alfa166Nero
    Gość

Domyślnie

Też uważam, że mogę kupić taką gotową złączkę nawet z nałożoną marżą byle rozsądną. Nie uśmiecha mi się tworzenie pajączka

picek
    Gość

Domyślnie

Ja czekam może uda się grupowo zakupi Czytniki razem z polskim menu. A jeśli chodzi o ten moduł dzięki któremu można to podłączyć to również wolał bym dostać gotowy

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał blackalfa166
    henkel wydaje mi się że jeśli już to zrobiłeś tzn udało ci się odpalić navi w naszej belli to powinieneś tak jak wspomniałeś zrobić produkcję masową ... myślę że na gotowe zestawy znajdzie się sporo chętnych ... jeśli masz już prototyp to zleć jeśli nawet nie masz czasu jakiemuś elektronowi zrobienie odpowiednich kabli zlączek wtyczek itd wszystkiego co potrzebne i łącznie z czytnikiem zrób gotowe zestawy. przecież możesz to robić dla chętnych po przedpłacie tak zebyś później nie został z towarem. Ja jestem chętny na takie nawi bo wkurza mnie zewnętrzne nawi na przyssawku i nie widzę powodu dla którego nie miał byś na tym zarabiać. Doszedłeś do tego więc ceń swoją wiedzę. I ty skorzystasz bo zarobisz i my skorzystamy bo nie będziemy dłubać w ciemno w instalacjach naszych belli. Także do dzieła !
    hentnie bym zlecił komuś zrobienie takiego złącza ale na pewno by chciał na tym zarobić , a ja bym chcial jak najtaniej to zrobić koszt jaki ponioslem to około 200zł , a ktoś by chciał na tym zarobić i wtedy by to kosztowało około 300zł .
    tak sobie wymyśliłem jeżeli bym znalazł 20 chętnych to bym zrobił 20 sztuk na pewno było by taniej i wtedy bym nawet tą różnicę policzył jako zysk chcę być szczery .
    Ale napewno nie powiem żadnemu elektronikowi bo jak by to wyglądało ja siedziałem przy montażu kombinowałem pytałem kolegów szukałem układów , ateraz gotowy projekt oddam za friko żeby ktoś na tym zarabiał.

ViP Romeo Avatar peteja_43
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    AR 166 2.4JTD 2001r.

Domyślnie

To moze sie znajdzie 20 masz juz jednego ja <hello>

Alfa i jej ochroniarz

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Scorpion
    Też uważam, że mogę kupić taką gotową złączkę nawet z nałożoną marżą byle rozsądną. Nie uśmiecha mi się tworzenie pajączka
    Ja narazie jeżdzę prototypem wszystko chula jak tralala .
    ale też chcę mieć złącze do szybkiego montażu , narazie liczę koszty tj . kable układy złączki i opis podłączenia żeby było prosto np; wtyczka A z wtyczką B ima chylać .