Strona 10 z 19 PierwszyPierwszy 12345678910111213141516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 183

Temat: Zmieniarka mp3 - Finalizacja I tury

Użytkownik Ogier Avatar malutki
    Mieszka w
    Jaworzno
    Auto
    AR 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

Mam pytanko, które nasunęło mi się dzisiaj, a nie mogę znaleźć nigdzie odpowiedzi. Czy używając zmieniarki z radiem na radiu i wyświetlaczu komputera pokazują się nazwy utworów? Czy tylko tak jak widziałem gdzieś na zdjęciach - numer katalogu i numer utworu?

Jeżeli to nie miejsce na takie pytanie to przepraszam

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    mazowieckie/łódzkie
    Auto
    AR 147 1.6TS 105KM

Domyślnie

Przesyłka doszła jeszcze w zeszłym tygodniu, ale zdrowie póki co nie pozwala nic więcej z nią zrobić. Jeszcze raz wielkie dzięki za cała akcję, oby wszystko śmigało jak marzenie

Użytkownik Znawca Avatar pafka
    Mieszka w
    Jaworzyna Śląska
    Auto
    Alfa GT

Domyślnie

Cytat Napisał malutki Zobacz post
    Czy używając zmieniarki z radiem na radiu i wyświetlaczu komputera pokazują się nazwy utworów? Czy tylko tak jak widziałem gdzieś na zdjęciach - numer katalogu i numer utworu?
    Niestety tylko numer katalogu i numer utworu. Nie wiem jak jest z radiem które seryjnie czyta pliki mp3.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar p_r_z_e_m_k_o
    Mieszka w
    kościan WLKP
    Auto
    AR 155 2.0 8v TS / AR GT JTDm / AR 164 3.0 V6 / AR Giulietta 1.4 TJet

Domyślnie

Cytat Napisał ksiazelasic Zobacz post
    (...)
    W tygodniu biore sie za podlaczenie, ale cos nie moge wyciagnac navi w 147.. nie idzie.. chyba popchne ja od strony schowka.
    Z navi nie masz co się martwić że coś uszkodzisz. Wkładasz 2 pręty tak na ok 5-10 cm, wtedy wsuwają się takie 2 zatrzaski i wyciągasz. Navi po prostu samo w sobie jest mocno osadzone dlatego ciężko wychodzi. Jeśli poczujesz że rusza się tak na centymetr lub 2 to znaczy że zatrzaski puściły i można wyciągać - nawet jeśli będą opory. (fotki gdzie włożyć pręty, ja użyłem 2 gwoździ, są w temacie kilka stron wcześniej )

Użytkownik Ogier Avatar ksiazelasic
    Mieszka w
    Legnica/Wrocław
    Auto
    Alfa 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

5-10 cm... chyba maksymalnie do ok 4 cm wkladalem, moze to bedzie pomocne, bo ani drgnie niestety. Dzieki za info.

Użytkownik Romeo Avatar cuoreventi
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Alfa 156 2.0 JTS 16v

Domyślnie

Zajrzyj do tego tematu --> http://www.forum.alfaholicy.org/159_...a_159_a-5.html
    4 i 7 strona. Oba filmy.

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar mantis30
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo MiTo

Domyślnie

Cytat Napisał pafka Zobacz post
    Niestety tylko numer katalogu i numer utworu. Nie wiem jak jest z radiem które seryjnie czyta pliki mp3.
    Jest tak samo, niestety targi ID3 są ignorowane... Z drugiej strony się nie dziwię, bo urządzenie udaje zmieniarkę płyt.
    Taka ciekawostka: gdy podaję sygnał przez AUX to na wyświetlaczu pojawia się zawsze napis CD05, a co do n-ru utworu to różnie - ale absolutnie bez pokrycia ze stanem faktycznym

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AlfaRomeo Brera 2.4 / Stelvio MY20

Domyślnie

AUX nie może podawać takich informacji jak nr utworu czy nr płyty. Przypuszczam, że wyświetla ostatnio słuchany utwór z karty lub PenDrive'a.
    AUX jest wejściem liniowym sygnału. Jest to wejście analogowe. Trzy kabelki: masa, kanał lewy oraz prawy. Nic poza tym
    Nawet wciśnięcie PAUZY (na radiu samochodowym) nie spowoduje zatrzymania piosenki...

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar mantis30
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo MiTo

Domyślnie

Cytat Napisał mateuszszar Zobacz post
    AUX nie może podawać takich informacji jak nr utworu czy nr płyty. Przypuszczam, że wyświetla ostatnio słuchany utwór z karty lub PenDrive'a.
    AUX jest wejściem liniowym sygnału. Jest to wejście analogowe. Trzy kabelki: masa, kanał lewy oraz prawy. Nic poza tym
    Nawet wciśnięcie PAUZY (na radiu samochodowym) nie spowoduje zatrzymania piosenki...
    Ale ja to wiem Chodzi o to, że wg instrukcji (i na logikę) gdy korzystam z AUX to na panelu powinien wyświetlić się numer płyty CD01. A utwór np. TR 01 i sumaryczny czas, itp. A u mnie od samego początku i zawsze gdy w ten sposób podaję muzykę widać CD05 Zaskakuje mnie numer płyty/folderu, i nie ma on nic wspólnego z ilością i numeracją folderów na pendrivie.

Użytkownik Romeo Avatar malin2k5
    Mieszka w
    Połczyn-Zdrój
    Auto
    Giulietta QV Nero Etna, Alfa Romeo 156 SW '02 BLU VELA, 126p '78

Domyślnie

Cytat Napisał mantis30 Zobacz post
    A u mnie od samego początku i zawsze gdy w ten sposób podaję muzykę widać CD05
    To samo wyświetli Ci się jeśli nie zatytułujesz folderów z muzyką wg. wskazań z instrukcji