Nooo, to niezłe referencjeczyli mam się nad czym zastanawiać
![]()
Nooo, to niezłe referencjeczyli mam się nad czym zastanawiać
![]()
kolego decyzja nalezy do Ciebie ale mysle ze mozesz sie zastanawiac tylko nad tym kiedy tam jechac
o tym właśnie mówię![]()
ja chyba w przyszlym tygodniu jade do Tomka na wymiane wahacza(piatek 13,sobota 14 albo poniedzialek 16)
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-gt-d...C23844158.html znana komus to gt ?????i czy za taką cenne kupi sie zadbane gt?
bylem ogladac ta alfe, bo akurat jestem na kupnie... hmmm ogolnie mowiac totalna porazka :/ kazdy element (lacznie z dachem!) byl malowany. Do tego jeszcze szpachla na blotnikach. A ten lakier wcale tak ladnie sie nie prezentuje jak na foto. aaa i jeszcze miedzy maska a blotnikami szpary :/ ogolnie mowiac kicha... a powiem szczerze, ze sam sie napalilem na ten modelto miala byc moja pierwsza alfa
![]()
W podpisie masz 166? Jak sprawdzałeś to, że była malowana? Co powiedział właściciel na to, że odkryłeś takie dziadostwo na aucie?
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
bylem ogladac ten samochod z blacharzem wyposazonym w miernik. Kazdy element mial inna grubosc (przedzial 200 - 800 ) hmmm szczerze powiedziawszy ja sie na tym nie znam, ale ufam temu facetowi. Twierdzil ze powyzej 150 jest na 99 % malowany. A wlasciciel auta twierdzi, ze sam malowal tylko zderzak, bo jego zona przerysowala. W sumie mu wierze, bo ogolnie spoko z niego gosc. A o tym, ze samochod ma taka bogata "historie" nie wiedzial. aaa i wg mojego blacharza, ten samochod jest za slaby jak na 150km. W sumie cos w tym jest, bo Astra GTC mojego kumpla (z tym samym silnikiem) ma zdecydowanie lepsze przyspiesznie.
A jesli chodzi o mnie, to nie mam zadnej Alfy - w opisie jest 166, bo chyba jednak kupie ten modelw Przyszowicach kolo Gliwic stoi calkiem ladna (przytnajmniej na zdjeciach)
Na przyszowice uważaj bo tam to jest jedna wilka złomnica. CO chwila używane części. Dzisja po pracy jade tam po części. Widzę ze komis to gliwicka 44 a tam gdzie jade to gliwicka 34 wiec zaraz koło płotu. Jak będę miał czas to wejdę i zerknę na nią
bede Panu bardzo wdzieczny!! dzwonilem dzisiaj do tego komisu i facet twierdzi ze wszystko jest cycuś glancuś w tej 166)) no ale coz innego mogl mi powiedziec... ech napaliłem sie strasznie na kupno Alfy
) nigdy nie mialem tego samochodu, ale jakis czas temu przejechalem sie wlasnie 166 no i sie zakochalem
pojechalem do Proszowic za Krakowem po taka srebrna poliftowa i okazalo sie, ze to jedna wielka kupa! szkoda gadac... Potem przypadkowo natrafilem na ta niebieska GT
nie powiem, bo zrobila kolosalne wrazenie
no ale tylko na zdjeciach... A tak nawiasem mowiac ten samochod jest jednak za maly dla faceta 188 cm wzrostu i 90 kg wagi
juz nie wspominam o tym, ze miala takie przejscia... Tak wiec znowu szukam jakiejs ladnej 166
---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:15 ----------
Zapytam Was jeszcze o jedna rzecz - jak to jest z ta gruboscia lakieru?? Bo na tym forum wyczytalem, ze do 220 mikronow mozna jeszcze smialo brac... A powyzej to juz szpachla ;/