Chlopaki w niedziele muzeum jest nieczynne. Wiec chyba ze chcecie odpuscic sobie muzeum??
Chlopaki w niedziele muzeum jest nieczynne. Wiec chyba ze chcecie odpuscic sobie muzeum??
Problemu większego chyba nie ma, a z tego, co słyszałem to w niedziele w gostyniu ma być super OS, który pewnie też byłby fajną atrakcją.
Ja pie......iu to co w końcu bedzie i jaki dzień ???
Raz sobota, raz niedziela może ustalmy coś ostatecznie![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Ja niestety dopiero w czwartek po południu będę wiedział czy mam roboczą sobotę w pracy
Chlopaki zostanmy przy tej sobocie 21.04 ok?? Poniewaz od poczatku pisalem termin 21.04 i ja nie chce nic mieszac w temacie a juz lista byla z opcja wlasnie dnia 21.04 a juz jest malo czasu do soboty i wiadomo ze czasami ktos moze nie kontrolowac tematu na bierzaco na forum. Wiec nie chcialbym sytuacji ze ktos jest nastawiony na sobote i przyjedzie a nas nie bedzie. Wiec zostaje sobotagodz 11:00
Ostatnio edytowane przez Młody 25 ; 18-04-2012 o 07:36
To ogólnie ilu nas będzie ??
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Z tego co widze po stanie chetnych na liscie to z samej listy jest 10 osob a moze jeszcze Tomasz84 ktory bedzie wiedzial dopiero w czwartek popoludniu czy ma wolna sobote i dlatego sie jeszcze nie zapisal. Byc moze jeszcze ktos wpadnie z poza forum ( ale to juz sie okaze w sobote dopiero). Miejmy nadzieje ze spocik wypali i bedzie nas wiecej![]()
Obserwuje temat i dam Wam znać![]()
Kurcze strasznie chcialbym byc ale ta sobota jest wlasnie ta najgorsza sobotaale niczego nie przekreslam
![]()