Henekl,my wszyscy 166-tkowcy sledzimy ten temat na biezaco, takze gwarantuje Ci ze Twoj znoj nie pojdzie na marne...obys nie byl zbyt zachlanny :mrgreen: :mrgreen: ...zajme sie nawet dystrybucja na Dolnym Slasku :wink: :wink:
Henekl,my wszyscy 166-tkowcy sledzimy ten temat na biezaco, takze gwarantuje Ci ze Twoj znoj nie pojdzie na marne...obys nie byl zbyt zachlanny :mrgreen: :mrgreen: ...zajme sie nawet dystrybucja na Dolnym Slasku :wink: :wink:
czyli generalnie wyglądało by to tak że kupujemy wspomniany już przez Ciebie zestaw VDO płacimy plus płacimy Tobie dwie stówki i robisz okablowanie, tak?
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
a czy taka mapa bedzie działać do 147 ??
Witam
jestem nowym na tym forum, ale też mam 166 i takie navi, które szukacie kosztuje w Niemczech około 80 euro, oczywiście używane.
Henekel- może zamiast robić takie złączki i kable sprzedałbyś np. allegro same schematy?
kolegow rupieciach znalazlem ten czytnik vdo ale nie mam do niego ani pilota ani portu portu podczerwieni ;/ nie wiesz gdzie mozna dokupic te czesci ?henekl
Tu możesz kupić dodatkowe akcesoria do vdo dayton podaję ;Napisał smolis
telefon : 0-501-238-795;
Gadu-Gadu : 8852250
e-mail : info@nawigacje.org
Jest to dane z strony sprzedającego nie znam tego pana .
Obecnie jestem na etapie opracowania złącza i opisu montażu myślę że za dwa tygodnie adapter do podłączenia będzie do kupienia .
jeśli ktoś ma jakieś pytania proszę o pisanie na forum , po to by inne osoby też mogły sobie przeczytać na temat problemów i pytań .
obecnie nie wiem czy można do 147 podłączyć vdo za mało danych .Napisał Pitus25
Ale jeśli masz czytnik w bagażniku to napewno tak .
Przepraszam ale zrobienie takiego adapteru nie dla laika i koszt takiego montażu przez fachowca na pewno byłby droższy .Napisał sproket
dzieki za pomoc "henekl" teraz brakuje tylko wiedzy jak przerobic gniazdo ze standardowego czytnika na vdo, moze podpowiesz:- )
Jeszcze jedna sprawa do czytnika vdo dayton ms 5000 jest przystosowany i można podłączyć tuner tv , dvd, mp3 oczywiście wszystko na wyświetlacz w 166 .