Napisał drift-r Pleonazm? e tam... czepiasz się , a może nie wszyscy wiedzą co oznacza termin "trajektoria"? Pozdrawiam. - Rafał
Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html
Napisał alces1 e tam... czepiasz się , a może nie wszyscy wiedzą co oznacza termin "trajektoria"? Pozdrawiam. - Rafał cofać na wsteczym do tyłu?
hehehe kupiłem wczoraj Auto Świat a tam "top 50" w Polsce i..........ALFA JEST 2!!!!!!!!!!!!! alces1 jest tam chyba nawet Twoje jedno zdanie
Napisał Klejek alces1 jest tam chyba nawet Twoje jedno zdanie Jest zaledwie wycinek mojej wypowiedzi Pozdrawiam. - Rafał
ja tez kupilem, milo sie czyta
Napisał Klejek hehehe kupiłem wczoraj Auto Świat a tam "top 50" w Polsce i..........ALFA JEST 2!!!!!!!!!!!!! alces1 jest tam chyba nawet Twoje jedno zdanie Z jaką datą ukazał się ten nr Auto Świat bo w aktualnym tj. z 16.04.2012r. tego testu nie ma ?
Napisał alfa 159 Z jaką datą ukazał się ten nr Auto Świat bo w aktualnym tj. z 16.04.2012r. tego testu nie ma ? Bodajże 10.04.2012. Pozdrawiam. - Rafał
Napisał alces1 Bodajże 10.04.2012. Pozdrawiam. - Rafał Dzięki za info. Ten grill który załączasz do swoich postów to jest jedyny element który pozostał z Naszej 156-tki ?Pozdrawiam.
Napisał alces1 Bodajże 10.04.2012. Pozdrawiam. - Rafał Dzięki za info. Ten grill który załączasz do swoich postów to jedyny element który pozostał z Naszej 156-tki? Pozdrawiam.
Napisał alfa 159 Ten grill który załączasz do swoich postów to jedyny element który pozostał z Naszej 156-tki? Pozdrawiam. Nie bardzo rozumiem, jak to "z Naszej"? Pozdrawiam. - Rafał
Zobacz tagi
Zasady na forum