marcin 13:23 na tym filmiku to Słubice chyba sa![]()
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
marcin 13:23 na tym filmiku to Słubice chyba sa![]()
może tak może nie![]()
widzę ze są jeszcze kupony w necie na gokarty. można jeszcze kiedyś się przejechać. byle do 1.05 bo wtedy kończą ważność http://www.killer-deal.pl/kupony
a w niedziele jak będzie pogoda i czas możemy polatać Alfami po podkrakowskich os-ach ;-) mam juz ułozana fajna trasę. same zakrety i równa droga. miejscówki tez fajne - ruiny zamku w Rudnie, klasztor w Czernej , pola golfowe w Paczółtowicach itd. ok 100 km w obie strony
widzę ze są jeszcze kupony w necie na gokarty. można jeszcze kiedyś się przejechać. byle do 1.05 bo wtedy kończą ważność http://www.killer-deal.pl/kupony
a w niedziele jak będzie pogoda i czas możemy polatać Alfami po podkrakowskich os-ach ;-) mam już ułożoną fajna trasę. same zakręty i równa droga. miejscówki tez fajne - ruiny zamku w Rudnie, klasztor w Czernej , pola golfowe w Paczółtowicach itd. ok 100 km w obie strony
Dzięki za spotaa co do niedzielnej jazdy to jak będzie ładnie to ja sie piszę na pewno
![]()
Today we are living our future memories..
Na kosiarkach było zajebiaszczo
Wracałem Alfa do domu, to aż mi się głupio jechało bez driftu na zakrętach
As usually, it was superb.
Niestety w niedziele nie pośmigam z Wami na podkrakowskich OeSach, bo będę na poprawinach wesela.
Ale kosiarki to wypas był.
No masakra.
Skręcany grill też masakra![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Kaczkins tu każdy wybrzydza na wszystko - przyzwyczaj się, że nie ma się co spinać![]()
eeee, w pizdu z tym forum !
Dopiero dzisiaj dostałem info o odpowiedzi, która była cztery strony w tył![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF