koledzy jak to jest z ta zapalniczką? Nie zwracałem wcześniej na to uwagi, teraz patrze i u mnie jest zapalniczka po lewej a popielniczka po prawej.. Mam zaczynać
koledzy jak to jest z ta zapalniczką? Nie zwracałem wcześniej na to uwagi, teraz patrze i u mnie jest zapalniczka po lewej a popielniczka po prawej.. Mam zaczynać
cos sie forum pieprzy ;P
zapalniczka jest zarówno po prawej i lewej nie wiem od czego to zależy ale popatrzcie że angliki tez rożnie maja... ja mam po prawej a widziałem angliki co tez miały po prawej... a ja mam z francji...
co do tego modelu to jak za 2001r i mało że TS i jeszcze 105Km a nie 120KM w podstawowej wersji czyli bez climatronika i nawet glupiej multifunkcyjnej kierownicy to cena przesadzona... za 12 000 kupisz JTD z bogatszym wyposażeniem i zarejestrowany... no chyba że chcesz benzynie koniecznie... ale i tak uważam że niemal 10 kola za taka wersje to przesada... dodam że nie interesuje się nawet jak TS cenowo stoją i dlatego podałem przykład JTD...
a najśmieszniejsze jest to
KLIMA = FULL OPCJA !!!
hehe a kazda jedna 147 ma klime do to standard... ciekawe czy ma kurtyny jak taka full...
Dzieki. Troche sie uspokoilem co do zapalniczki.
A jezeli chodzi o autko z aukcji moim zdaniem trzeba byc ostrożnym.
Panowie..o 14.44 napisałem że auto stoi w komisie, opis zrobił facet z komisu który chce na aucie zarobić , napisałem że jeśli kolega jest zainteresowany mogę wstępnie obejrzeć autko ale ma podać swój numer telefonu na priva. Jeśli się uda to mogę dojść do właściciela auta , sądzę że cena jest o 1000 pln zawyżona.Nie widziałem jeszcze auta ale nie dyskwalifikowałbym tej oferty jeśli właściciel dbał o autko, jeśli cena w komisie jest zawyżona tzn. że można je kupić za 9 tys. ..jeśli chcesz sprowadzić auto w tym roczniku po odliczeniu kosztów rejestracji, transportu itd. musiałoby kosztować ok. 7 tys.
Całego auta za taką kasę nie dostaniesz![]()
Czyli w końcu da się kupić rozsądną Alfę 147 za 10tys czy nie? Nie myślę o idealnie zadbanej, lecz w dobry stanie niebitej, nieskładanej i niekręconej.. bo już zgłupiałem![]()
ja szczerze wątpie żeby za 10 koła kupić dobre, porządne zadbane auto i co najważniejsze nie bite i nie sklecane z kilku
smieszny zdzerzak... fotele powinny być jasne... wiejskie felgi i ogolnie to są ładniejsze egzemplarze. co do zapalniczki to kolega też ma na odwrót. Kup JTD !!