A ja widziałem dzisiaj piękna bialutką AR 159 Sportwagon, stała sobie w Ząbkowicach koło 8 jechała sobie w stronie Ziębic na ramkach i fajnej feldze :-) Nie wiedziałem że biała Bellaaa tak świetnie wygląda, cudo! Pozdrawiam właściciela i Alfę oczywiściee![]()
aaa jak kolo 8 to istnieje ryzyko ze to jaserdeczne pozdrowienia,
i pozdrawiam jeszcze kierownika 156 crosswagon - wymienilismy pozdrowienia pomiedzy Prudnikiem i Nysa oraz kierownika 166 ktory dostojnie jechal z głogówka do prudnika.
Do zobaczenia jutro na trasie![]()
eMka prawie przejechała mi po stopach na Rybackiej dziś ranoObłęd w oczach więc nawet nie widziała mojego "salutu rzymskiego"
![]()
Bunga, bunga per tutti!
Dzisiaj kolejna AR tym razem Gvk'a na rejestracjach OK......., też bardzo ładna z czerwonym środkiem <3, z zewnątrz srebrna śmigała sobie dzisiaj po 19 w Ząbkowicach :-) Ale ostatnio mam szczęście do takich widoków, nono![]()
Czy ładnie tak się ścigać po ulicach legnickiego os. Piekary ? Milano i Ty dobrze wiesz o kogo chodziŻonka pozdrawia i jest pod wrażeniem buczenia 166 !
Dzisiaj na skrzyżowaniu obok leclerca zauważył mnie bodajże peenbe. Pozdrowienia.