Witam
Tradycyjnie jak co roku zapraszamy na majowkowy grill i malutkie ognisko, termin do wyboru;-)
Pozdrawiam.
Witam
Tradycyjnie jak co roku zapraszamy na majowkowy grill i malutkie ognisko, termin do wyboru;-)
Pozdrawiam.
Otwieram listęAaaa i teraz biorę ze sobą towarzyszkę-kierowcę
Ze swojej strony mogę zaproponować jakieś stołki plastikowe, stolik, jakieś drewienko ewentualnie.
Pzdr
jaaa spoko sie pisza ino kiedy ?a jo dozaoferowania mom swoja osoba ino bez podtekstów gupich
haha
No Alfa No Fun-No Fun No Life
My ze szwagrem mogemy być 01.05
Prawda Hansik? ;*
no dokłądnie piszemy sie na pierwszegoto jak ? działamy ?
No Alfa No Fun-No Fun No Life
1 szego to myśle mała będzie liczba,
Proponuje pierwszy weekend w Maju tj 6 MAja w niedziele myśle git i tralalala bydzie
Jako Vódka bydzie się lała może? to też kierowce załatwie![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Mi z terminem jest obojetne, byle nie 03.05 bo wtedy kopiec jest zajety, no chyba ze okolo godz 15-16.
Mysle jednak ze warto po 03.05, bo bedzie ladnie wysprzatane na swieto.
Stolik i krzeselka mile widziane, grill wezme, drzewa troszke jest ale zawsze cos sie przyda wegiel takze by sie przydal.
Zawiadomcie znajomych fiatooploalfistow...
ja myślę, że też się pojawie![]()
Today we are living our future memories..
Zapraszamy.
Z Rydzem się wybierzemy jak termin nam "siądzie", a skąd i na ile aut to się okaże.