Pozdrowienia dla ciemnej 156 SW 2.4 JTD na klubowych ramkach zaparkowaną na parkingu przed M1 w Krakowie dzisiaj ok 15... niestety nie pamiętam blach
![]()
Pozdrowienia dla ciemnej 156 SW 2.4 JTD na klubowych ramkach zaparkowaną na parkingu przed M1 w Krakowie dzisiaj ok 15... niestety nie pamiętam blach
![]()
szczerze to nie zwróciłem uwagi, bo tylko rzuciłem okiem na auto i alumki, bo wiesz jak tam dziurawa droga jest a szkoda byłoby wpieprzyć się w jakąś dziurę.
pozdrawiam,
Adam
Pozdrawiam wszystkich serwisujących się dzisiaj u Panów z Saskiej, czyżby przygotowania do długiego weekendu? Czarna 155 1.7TS KRxxxx, (bez ramek) to ktoś od nas?
pozdrowionka dla 156 kolor cos jak kawa z mlekiem ( starszy Pan niestety nie odmachał ) oraz czerwonej 146 ( jak pomachałem i zatrąbiłem to dziewczyna sie wystraszyła) oba te piękne modele widziane w Czechowicach około 14
Pozdrawiam Kierowce czerwonej 156 z ramkamiJa machalem i kolega od razu odmachal. Bylo to dzis okolo 7.50 na swiatlach przy M1 Czeladz ja jechalem od sosn na bedzin-syberke.
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Dzisiaj ok. 11.45 w Olkuszu ciemna (chyba cosmo blue) 156, wydawało mi się, że były ramki klubowe. Ja wyjeżdżałem niebieską 156 z K. K. Wielkiego a Ty stałeś na światłach na Kraków i widziałem, że zerkasz na mnieKto to?
![]()
Kierowniczkę czarnej Brery rej ST... dziś ok 7.50 na światłach przy realu w DGwizytówka poszła i wcale koleżanka nie ma aż tak brudnego auta
pozdrawiam
![]()
Pozdrawiam kolege który jechal kolo 14:30 na rybitwach na przejazdach![]()
Pozdrawiam Alfę 156 na KCH stojącą dzisiaj pod Wydziałem Komunikacji w Lędzinach.
Kolego/koleżanko, czyżbyś tam pracował/pracowała?![]()