Witam, zaczne moze od tego ze chcialbym zorganizowac taki maly przejazd kilku samochodow naszej ulubionej marki w prezencie jako grupa prowadzaca badz zakanczajaca przejazd samochodu weselnego na moim weselu, chcialbym zeby bylo nas kolo 20 aut ale to jest uzaleznione tylko od checi i mozliwosci obywateli naszego forum:ciekaw jestem czy bylby ktos zainteresowany taka pomoca poniewaz wydaje mi sie ze calkiem ciekawie bedzie to wygladac no i przy okazji bylbym szczesliwy ze jedzie ze mna tyle pieknych aut
co prawda do wesela jeszcze nie cale 2 miesiace ale jesli bylby ktos zainteresowany to poszukuje ludzi ze slaska i okolic olkusza w malopolsce poniewaz przejazd bylby z jaworzna ( śląskie ) do wolbromia (małopolskie) w razie gdyby ktos mial jakies pytania prosze pisac tu lub pm do mnie postaram sie jakos lepiej nakreslic cala sprawe. wesele jest 26 maja to jest sobota jakby co
pozdro i czekam na chetnych
O temacie pisalem juz w hyde parku ale ktos na spocie powiedzial zeby tu założyć nowy temat wiec zakladam moze teraz bedzie wieksze zainteresowanie tematem. pozd