Bardzo dziękuje za suuuuuper spędzoną sobotę w przemiłym towarzystwie ,przepięknych widoczkach ,no a chłopakom za ogarnięcie całej imprezki![]()
Bardzo dziękuje za suuuuuper spędzoną sobotę w przemiłym towarzystwie ,przepięknych widoczkach ,no a chłopakom za ogarnięcie całej imprezki![]()
cały, zdrowy, zmęczony w domu![]()
jak się ogarnę to wrzucę jakieś foto![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
kilka fotek
cała reszta będzie dostępna na naszej stronie www.jkar.org w dziale relacje
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
www.flar-ital.pl
Ze swojej strony dziekuję raz jeszcze bo jest za co dziękować.Aha no i Opole jechało do domciu.
Dojechało
Również powtórne wielkie dzięki za ogarnięcie tej rozwydrzonej hołoty![]()
Kolejna udana impreza pod hasłem Speleo JKAR.![]()
Bawiłam się wyśmienicie, z Wami nie mogło być inaczej! Przepiękna miejscówka na wypad pod namioty.
Świetny sposób na spędzenie wolnego czasu, powalczenie z własnymi słabościami, przełamanie się, sprawdzenie w ekstremalnych sytuacjach.
Duże ukłony i podziękowania dla chłopaków ze SPELEO TEAM!
Panowie, świetna organizacja, profesjonalne zabezpieczanie uczestników, świetnie motywujecie tych co wymiękają i chcą zrezygnować z jakieś "atrakcji". Z mojej strony jestem pełna podziwu dla Was, jak powiedziałam do Maćka w jaskini: "zaraziliście żółtodziobów taternictwem jaskiniowym"![]()
Pozdrawiam wszystkich - już za Wami tęsknię - jak już JKAR coś organizuję to konkretnie
Kilka fotek ode mnie:
https://picasaweb.google.com/1164186...L24kPac2ovt7gE
Proszę mnie już wpisać na listę obecności: Speleo JKAR IV![]()
Ostatnio edytowane przez ANN ; 22-04-2012 o 19:23
http://ann156.fotosik.pl/
GT 3.2 V6 Q2 '05 (09.2014)
MiTo 1.4 T-Jet 155 KM '09 (10.2016)
Spider 2.0 TS '99 (10.2022)
Dzięki za zajebisty weekend, za łyk adrenalinki i możliwość posmakowania Waszych pasji. Przyznam szczerze, że po raz pierwszy miałem możliwość poczołgać się w jaskini i po raz pierwszy wspinałem się na skałki (dzięki dla miśka za asekurację). Przez teleskop też pierwszy raz lookałem - Saturn zajebisty. Fajnie, że "żółtodzioby" mogły tego spróbować.
Weekend zaliczam do megaudanych. Pozdrawiam.
fotki jutro...
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
cieszymy się, że się podobałokolejna impreza na pewno będzie jeszcze fajniejsza
![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
www.flar-ital.pl