Ktoś? Gdzie dokładnie, nie znalazłem tego tematu nigdzie... Jak to prawda to dla mnie auto odpada, bo jak ukrywają przebieg (pewnie ma 197tys. albo więcej) to ciekawe co jeszcze...
2007 i w 2009 ma 164k km - to jest przykład diesel'a z zachodu. Ponad 80k km rocznie.. Więc proszę, nie upierajcie się, że Wasze diesle kupione z za granicy od handlarza mają w 10 lat 180k km...Bo stan auta może być dobry, w Niemczech 400k km po autostradach mniej zużywa ogólnie auto niż 100k km po PL. Ale silnik jednak się zużywa..
![]()

Bo stan auta może być dobry, w Niemczech 400k km po autostradach mniej zużywa ogólnie auto niż 100k km po PL. Ale silnik jednak się zużywa..
Odpowiedz z cytatem
) i tak sobie ze sprzedawca pogadalem, on sam sie przyznal jaki interes z Polakami robi, caly proceder mu sie nie podoba, ale dopoki opycha graty zagranice i w kasie sie zgadza to nie bedzie narzekac. Zobaczymy co bedzie jak sie w PL prawo zmieni i krecenie licznika bedzie przestepstwem. Kolejny przyklad. W 2008 kupilem AR 147, autko 175k na clocku, teraz ma 245k i co? Kilka telefonow...Autko zadbane, technicznie sporo zainewstowalem, wymiana zawieszenia kompletna, nowe opony , pelen wypas itd itp...Jak sie wkur* to sam skrece ten licznik u jakiego majstra, dwa auta mi nie potrzebne.