Jakoś przeżyje.
W środę mam zamiar ją obejrzeć choć obiektywnej oceny nie wydam bo po 1 się nie znam a po 2 Alfy są tak ładne że napewno mi się spodoba.
Dzięki za odpowiedź
Ps. Zdjęcia środka przesłał mi mailem i mogę je podesłać
Jakoś przeżyje.
W środę mam zamiar ją obejrzeć choć obiektywnej oceny nie wydam bo po 1 się nie znam a po 2 Alfy są tak ładne że napewno mi się spodoba.
Dzięki za odpowiedź
Ps. Zdjęcia środka przesłał mi mailem i mogę je podesłać
Masz wielkiego plusa- szukasz alf przedliftowych w górnych widełkach cenowych czyli teoretycznie zadbanych. Ta którą jedziesz obejrzeć ma plusa , że od milosnika marki wiec napewno zadbana. Zdjecia mozesz wkleic chetnie zobacze z ciekawości chociaż.
Hej,
pierwsza Alfa ta 2.5 V6 mega odpicowana, widać, że handlarz. Auto napewno nie ma tak niskiego przebiegu o czym świadczy wytarta kiera obok drewna oraz fotel kierowcy. Zdjęcia są podpicowane.
Druga Alfa ta 3.0 V6 wydaje się przyzwoita ale wiesz wszystko okaże się na żywo.
Jak dla mnie to tam poziom płynu jest ok bo minimum jest poniżej tego grubszego plastiku a tego nie widać. Mnie się natomiast wydaje że tylne koła stoją tak /-\ co jest oznaką że trzeba zrobić zawiechę z tyłu. Mimo to ja bym brał właśnie tą. Pewnie nie ma takiego przebiegu ale drugiej z takim wyposażeniem ciężko będzie znaleźć.
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA