może to to: http://www.ebspares.co.uk/alfa_156/N...D_OUT/info.cfm
Bardzo podobne do felg które na julce widuje.
takie felgi były montowane u gulietty 8c
Ze 164 trudno się wyleczyć
chyba dałem link, nie otwiera się? Do julki są oryginały 18 a te jak piszą to 8c/mito style. ;-).
Możliwe, że to jest to. Mam do nich oryginalne kapsle AR, ale nie przyglądałem się oznaczeniom od spodu. Wiem tylko, że bardzo podobne wychodziły ,,Romeo Sport", o ile to nie te właśnie felgi. Pytam, gdyż poza telefonami, klasycznymi 15'', gta, tristar, selespeed, TI i kilkoma innymi szprychami, zbytnio nie znam felunków Alfy. Te dostałem do samochodu, jak mniemam są warte koło 1500zł, więc "banan" na buzi mi się robi, jak przypomnę sobie cenę za całość. Są ładne, lecz jak mówię- dla mnie dotychczas niezidentyfikowane... a chciałby człowiek wiedzieć co ma.
Kapsle to żaden problem, na 99,9% to felgi eb, nawet po nałożeniu twoich i eb w fotoshopie żadnych różnic nie znalazłem, pasują idealnie. No chyba że to jakieś chińskie podróbki eb. ;-) Mi się podobają.
Czyli już wszystko wiemyDzięki. Mam nadzieję, że nie będą się krzywić jak domki w Ugandzie.
firma ta ma bardzo dobrą renomę w uk, jak piszą felunek pochodzi z Itali także tylko śmigać i cieszyć się z bardzo ładnego mało rozpowszechnionego wzoru.
Sudi, a jaki to rozmiar? Bez opony ciężko stwierdzić. W każdym bądź razie felga piękna, wręcz idealna.
Pozdrawiam.
- Rafał