pozdrowienia dla oramkowanej 159 otoczonej FIATami w krakowskiej plazie![]()
pozdrowienia dla oramkowanej 159 otoczonej FIATami w krakowskiej plazie![]()
Czyja czarna 159 JTDm oramkowana na tablicach ST parkowała dzisiaj na osiedlu w Ornontowicach? ;-) Pozdrawiam!
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 147 SM, który mrugnął awaryjkami dzisiaj po 7 w okolicy Urzędu Miasta - Sosnowiec.![]()
Pozdrawiam dwie panie w czarnej 159 w czwartek na Starowislnej. Pomrugane, odmachane na ramkach klubowych oraz kolege w czerwonej 159 w sobote na konopnickiej/moscie debnickim. Odmachane, ale nie jestem pewny czy mechanicznie czy swiadomie![]()
Pozdrawiam kolegę widzianego dziś obok kortów w Katowicach to jest chyba Krakowska okolice Szopienice Janów.... Alfa 147 tablice SBE..... Pomachane było choć z przodu brak ramek dopiero z tyłu widziałem![]()
Pozdrawiam czerwona Brere RKR ktora zaparkowala obok mnie w niedziele na parkingu w Plazie.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
A ja pozdrawiam Aroniaa'ę. Widziałem Cię chyba w niedzielę w Olkuszu koło Supersamu około 20:15.
pozdrowienia dla sumka33, który jak zawsze stał niedaleko onkologii i dla właściciela alfy 166 rej SZ stojącej 100 metrów dalej (miała ramki) pozdrawiam, Adam