zapraszam do tematu bugaja po orszaku wszyscy jedziemy na moja dzialke pomiesci okolo 30-40 samochodow z uprzejmosci sasiada byc moze i 100![]()
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
zapraszam do tematu bugaja po orszaku wszyscy jedziemy na moja dzialke pomiesci okolo 30-40 samochodow z uprzejmosci sasiada byc moze i 100![]()
bugaj bugajem ja mam pytanie czy w środę się ktoś zjawi? Ma być pięknie i uroczo na zewnatrz![]()
Ja będę. Ela będzie. Zadupek będzie. Internet jest![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
ja bede, aczkolwiek moze o 20 znikne na jakies 20 minut ;]
No to cudnie, w takim razie i ja przybędę![]()
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 24-04-2012 o 06:16
tez sie pojawie![]()
BTW. Jedzie ktos do Wrocka 19/20 Maja?
tez bede![]()
Today we are living our future memories..
mrutyś - a motorem bydziesz ??
bo ostatnio to lubia im ciśnienie podnosić
niedawno jeden mie warczoł tom się zgodził na start ze śwaiteł ( ale chyba jaki słaby beł bo ino ze 2-3 metry mie odjechoł a spodziewołech sie że ino bydzie "bzium , bzium " i tyla go byda widzioł )
dzisioj zaś jednego wnerwiołech spod świateł ale tyn był lepszy i na 3 mi odszedł
![]()
O i ja się pojawię, dawno mnie jakoś nie było...
ja tez sie powinienem zjawic :]
bociek osobiscie radziłbym nie zaczynac z motocyklistami bo lusterka masz ładne i szkoda byłoby je stracic jak którys bedzie ogarniety ;]
a co do tego odstawienia to jechali za pewne tempem spacerowym, a Ty żek sie z nimi scigoł![]()