Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Temat: Kierownica w 156 SW 1.9 JTD

Użytkownik Romeo Avatar malin2k5
    Mieszka w
    Połczyn-Zdrój
    Auto
    Giulietta QV Nero Etna, Alfa Romeo 156 SW '02 BLU VELA, 126p '78

Domyślnie

Oby wycieczka miała upragniony cel
    A kierą się nie przejmuj, bo i tak jest ładna I zawsze można ją wymienić z czasem na multifunkcję lub dać do Belfra do obszycia

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

Cytat Napisał solek Zobacz post
    kolego nie przejmuj się bardzo opiniami kolegów, bo nawet najuboższa wersja AR jest kilka razy bardziej wypasiona od większości aut na naszych drogach, a przy zakupie zwróć uwagę na stan techniczny niż samo wyposażenie
    Jakimi opiniami? Pytał o kierownice a nie o wyposażenie i dostał odp. dlaczego taka jest. Proste. Stan techniczny zawsze jest priorytetem, no chyba, że ktos woli wypasioną kiere bez połowy zawieszenia co nie zmienia faktu iż lepsze wyposażenie + lepszy stan ogólny = lepsza cena.

---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:54 ----------

---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

Cytat Napisał malin2k5 Zobacz post
    A kierą się nie przejmuj, bo i tak jest ładna
    Piłeś coś?hihih

Użytkownik Romeo Avatar Garos
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Opel Astra III 1.7CDTI Caravan

Domyślnie

Panowie nie ma o co kopii kruszyć, Alfę z kierownicą ze zdjęcia dzisiaj obejrzałem i niestety jest mało zadbana.

... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

Cytat Napisał Garos Zobacz post
    Panowie nie ma o co kopii kruszyć, Alfę z kierownicą ze zdjęcia dzisiaj obejrzałem i niestety jest mało zadbana.
    Ile kosztowała? Jest gdzięs na ogłoszeniu? Co wg. ciebie znaczy zadbana? Chyba nie szukasz "igły" za 12 patyków

P.S. zaproponowałbym swą. lecz podejrzewam coś że masz mały bugdet. Gdzies czytałem twe ogłoszenie.

Użytkownik Romeo Avatar Garos
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Opel Astra III 1.7CDTI Caravan

Domyślnie

Cytat Napisał majster Zobacz post
    Ile kosztowała? Jest gdzięs na ogłoszeniu? Co wg. ciebie znaczy zadbana? Chyba nie szukasz "igły" za 12 patyków

P.S. zaproponowałbym swą. lecz podejrzewam coś że masz mały bugdet. Gdzies czytałem twe ogłoszenie.
    ogłoszenie już wygasło. Rocznik 2002, była za 11.500 wystawiona do negocjacji, ma pęknięty zderzak oraz wkład lusterka i obudowę (to było widoczne w ogłoszeniu) oraz była informacja o zapalającej się kontrolce trakcji oraz przygasa wyświetlacz kompa pokładowego.Wiadomo lakier będzie miał delikatne odpryski ale buda też miała sporo małych wgniotków i jedno poważniejsze wgniecenie na przednim błotniku.Tapicerka-jasny welur brudna nadaje się do prania, rozrząd był wymieniany przez jeszcze wcześniejszego właściciela, brak opon letnich, przebieg 180 tysia z groszkiem.Z jednej strony na progu spory odprysk lakieru i bierze rdza.Nie prześwietlałem Alfy szczegółowo oraz nie jechałem. Mam na oku rok starszą wersja Sportpack ale od miłośnika w tej samej cenie i wygląda dużo lepiej, przynajmniej na zdjęciach.Wiem, że w takiej cenie igły nie dostanę ale widać czy ktoś dba o auto czy raczej nie.
    Ostatnio edytowane przez Garos ; 22-04-2012 o 19:25

... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD

Użytkownik Maniak resoraków Avatar ZIMA1987
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,9 TDI Sportwagon 115 KM; Alfa Romeo 155 1,9 TDI 90 KM

Domyślnie

Zdjęcie samo w sobie nic nie mówi. Stare radio i wyświetlacz za razem. Mam identyczną kierownice do tego radio z CD a nie na kasety. Wyswietlacz tez mi się przygasza (wada fabryczna). Kierownica to najmniej istotna rzecz w aucie!! A tak na marginesie bardzo mila i przyjemna w dotyku. Jak jest zima to ręce nie marzną od drewna czy skóry a jak jest ciepło latem to się nie pocą i nie ślizgają