Co się stało? Ktoś Ci w nią wjechał czy coś?
Co się stało? Ktoś Ci w nią wjechał czy coś?
mnie pytasz hitman?? nic mi się nie stało - alfa stoi u elektryka bo mimo tylu użytkowników forum niestety nikt nie jest w stanie pomóc, tym bardziej usprawiedliwia to czas w którym jestem bez alfy. Póki co szuka - jak nie znajdzie to ASO ;/
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
A gdzie stoi? Jak coś to znam serwis bardzo fajny, może oni znajdą, a chłopaki naprawdę się znają na rzeczy - jak coś to daj znać na PW a do ASO nie oddawaj bo to bez obrazy, ale w 3/4 barany, które tylko pieniądze potrafią brać... ;/
Panowie ze slaska, jak problem z elektryka smialo do mnie, nie jestem alfa i omega ale zerknac zawsze moge, a noz pomoge.
PS. po raz pierewszy pojawie sie, jako nowy czy tam kot![]()
no to super zapowiada sie nas troszku znówwpadaj wapadaj chętnie Twoją belle połoglondomy
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
no ja mysle ze tez przyjade ale wstyd taka obita przyjezdzac ,a nie wiem skad hitman wie ze ktos we mnie wjechal ??ocenicie w czwartek jak dla mnie to masakra chyba ze sa jakies plastikowe nakladki na nadkola czy cos w tym stylu no i znacie jakiegos dobrego blacharza
bo w najbliższym czasie bede musial skorzystać z uslug takiego goscia
![]()
Blacharza też znam dobrego..
Pokażesz i opowiesz co i jak, może nie jest tak źle![]()
zle to nie wyglada ale jak jest brudne to nawet nie rzuca sie w oczy no ale jak umyje auto to bedzie widac jak huuu![]()
ojj biedne 2,4![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life