cuoreventi zapytaj tego sprzedawce o ta zmieniarkę do dodge caravan możne będzie miał![]()
cuoreventi zapytaj tego sprzedawce o ta zmieniarkę do dodge caravan możne będzie miał![]()
Jeszcze 9 przelewów brakuje by zrealizować II turę (w okrojonym wymiarze).
Niezdecydowanych proszę o podjęcie decyzji.
W wiadomościach nie miałem ostatecznego terminu wpłaty. Może inni zwlekają do wypłaty.
Ja będę mógł zrobić przelew dopiero 30stego w poniedziałek, ale tak na 100%.
Wcześniej niestety nie ma szans, jeśli wiąże się to z pominięciem mnie w zamówieniu to trudno.
omówcie sprawe wysyłki w II turze zanim zrobicie przelew bo w I turze to porazka, list nierejestrowany (listonosz sobie wezmie lub zly sasiad i nie ma zadnego podpisu i niewiadomo kto wzial), nie daj boze ktos nie dostanie i nie wiem do kogo bedzie pretensja bo na pewno nie na poczte.
Przecież wiadomo było, że to przyjdzie listem priorytetowym... skąd zdziwienie?
nie wiem gdzie bylo wiadomo ale ok.. placilo sie 13 zl za wysylke a wyslane zwyklym listem niepoleconym za niecale 3 zł.. dobra, kazdy dostal wiec koniec tematu. W drugiej turze ktos moze dostac zmieniarke i powie ze nie dostal i nikt mu tego nie udowodni i nie wiem co wtedy. List zwykly a polecony to jest bardzo duza roznica. Jezeli komus nie zalezy na bezpiecznym dojsciu listu i 170 zł to dla niego nieduzo to spoko.