I ja poproszę dane do przelewuna przód+tył w kolorze do 156.
Pozdrawiam.
I ja poproszę dane do przelewuna przód+tył w kolorze do 156.
Pozdrawiam.
Również poproszę o dane dotyczące płatności, pisałem już na pw ale bez odzewu.
teraz: '17 AR Giulia 2.0 TB Multiair Business, Rosso Alfa
kiedyś:'07 AR Spider 2.4 JTDm 20v Exclusive, Nero Carbonio'93 AR 33 1.7 IE 8v, Blu Spazio metalic'06 AR 159 1.9 JTDm 16v Progression, Nero Oceano
'04 AR 147 1.6 TS 16v Distinctive, Nero Metallico'98 AR 156 1.9 JTD 8v Progression, Grigio Chiaro metalic
witam ja poprosze do ar 159 przód i tył oczywiscie kolor czekam da dane do przelewu i kwote przelewu
pozdrawiam tatin142
gg 4253587
hejka! nalepki wysyłane wczoraj, w piątek będą w Waszych skrzynkach pocztowych, co do odzewu z mojej strony, na forum zaglądam maks 2 razy w tygodniu, 1 wieczór w tygodniu przeznaczam na odpisywanie i wysyłkę, więcej póki co czasu nie mogę poświęcić bo go braknie, każdemu odpiszę, to samo z wysyłkami, wszystkim wyślę, a więc troszkę cierpliwości i każdy dostanie info na PW i kopertę z zawartością do domu
Pozdrawiam i dzięki,
Wiertło
Witam. Jestem zainteresowany kompletem do AR 166. Mój adres ulanowski1@op.pl. Pozdrawiam![]()
Przesyłka dotarła. Gratisy rewelacyjne ! Wielkie dzięki !![]()
A teraz do tych co otrzymali wcześniej. Macie jakiś konkretny sposób jak oczyścić znaczek przed montażem i jak przykleić by nic nie zepsuć ?![]()
ja cały znaczek wyczyściłem dokładnie rozpuszczalnikiem myśle że to zupełnie wystarcz, co do naklejek i gratisów rewelacja
tu fotka jak to wygląga u mnie