U mnie jak narazie nic się nie dzieje, czasem radio nie chce się włączyc na postoju a poza tym ok![]()
U mnie jak narazie nic się nie dzieje, czasem radio nie chce się włączyc na postoju a poza tym ok![]()
Też miałem wilgoć w tych bocznych kierunkowskazach. Woda/wilgoć dostaję się poprzez niezbyt starannie zamontowane plastikowe nadkole ochronne do wewnętrznej strony błotnika - a dalej już dostaje się do tego kierunkowskazu choćby przez dziurę na przewody doprowadzające prąd. Taka miałem diagnozę serwisu. Otwórz maskę - da się tam ręką sięgnąć - u mnie po dłuższej trasie w deszczu tam było mokro
motor sports can be expressed in one single letter///M
U mnie chyba wszystko ok albo nie jestem taki uważny. Podejrzewam, że w wieku około 3-4 lat zacznie się sypać jak poprzednia 147![]()
Te trzaski za moimi plecami zaczynają mnie denerwować ,coś trzesczy i skrzypi za tylną kanapą po prawej stronie,nie wiem czy jechac do serwisy czy nie ,wcześniej śmigałem lanosem i było dużo ciszej ,co radzicie?
Gdyby to byla zima to obstawil bym te gumki na klapie bagaznika ktore dociskaja polke po zamknieciu klapy. U mnie w zime jesli auto stalo w garazu byla wzgledna cisza, a wystarczylo by noc spedzilo w minus 10 i gumki tak twardnialy ze przestawaly spelniac swoje zadanie - nie dosc ze nie dociskaly polki, to same w sobie zaczynaly telepiac sie luzno w swoich otworach robiac spore zamieszanie.
Z tego co pamietam pod wykladzina w bagazniku w okolicy oparc siedzen byly jakies przewody . U mnie potrafily wypasc z zapinek i tez dawac o sobie znac
PS. U siebie tez wyciszalem tasma przewody od wycieraczki tylnej. Bo nie izolowane na wertepach obijaly sie o blache pokrywy bagaznika od wewnatrz
Polecam zaopatrzyc sie w pariciana tasme izolacyjnaja w swojej rozebralem 1/3 wszystkich plastikow eliminujac ta tasma kolejne irytujace dzwieki.
http://hobbywawa.pl/index.php?page=s...mart&Itemid=53
Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 26-04-2012 o 16:03
motor sports can be expressed in one single letter///M
Zimą to jeszcze mogę wybaczyć takie dzwięki , ale latem to już normalnie dobijaDzięki za rady.Pozdro.
No to czekam na nową skrzynie biegów, pojechałem do serwisu z reflektorami ( pajączki) i brzęczącym głośnikiem a oczekuje na skrzynkę. Powód wymiany: ciężka praca I biegu. Co do reflektorów czekają na decyzje.
Ostatnio edytowane przez msreberko ; 26-04-2012 o 21:32