Masz rację, całkiem fajne zdjęcie, niestety niezgodne z regulaminem. Niektórym ciężko jest go przeczytać.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
a co jest nie tak, wszystkie punkty regulaminu chyba zawiera?
Autor, odezwij się!!!
Ostatnio edytowane przez Atl^ntis ; 29-04-2012 o 10:18
a ja na 8 zagłosowałem bo mało takich
Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia
8!Zagłosowałbym na 155 Bobryta, ale zimówki nie pasują do kwietnia
Zwłaszcza, jak siedzę i o 8 rano mam za oknem 20'C
![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Poszło na 1, choć auto z fotografii 8 - szczęka opada, jednak pierwsze zdjęcie doceniłem za świetny pomysł i kadr autora.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Eee tam zawsze będzie narzekanie... Mi się zdecydowanie podoba powrót do wątku głównego i pobocza, bo mi się w tym miesiącu podoba WIĘKSZOŚĆ zdjęć, na które można głosować
Ale oczywiście GTAm kasuje wszystko - wygląda jak zdjęcie z epoki, kiedy te wspaniałe maszyny śmigały na co dzień
![]()
Hehe, a mnie na zdjęciu bobryta gryzie trochę ta Octavia, ale patrząc obiektywnie jest to ciekawe zestawienie, że Alfa zaprojektowana ze 4 lata wcześniej wygląda o lata świetlne lepiej niż SkodzinaA co do zimówek, toja w zeszłym roku zmieniłem na letnie ok. czerwca
Ale w tym roku w połowie kwietnia, zresztą kwiecień plecień... więc jeszcze pasują
![]()
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 01-05-2012 o 12:14
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
ja stawiam na 6. ładne buty![]()