Chętnie bym się pojawił, ale niestety po 3 miesiącach wspólnej przygody z moja bella wysiadła turbinka :/ i nie wiem czy będzie gotowa do 13stego![]()
Chętnie bym się pojawił, ale niestety po 3 miesiącach wspólnej przygody z moja bella wysiadła turbinka :/ i nie wiem czy będzie gotowa do 13stego![]()
Adam. Na stawach szał pał. W zeszłym roku nie było tyle ludzi co dziś od rana. Normalnie MASAKRA. Fajnie by było jakby nasza frekfencja tego 13-go była taka sama. Bo zjadą się prawdopodobnie chłopaki ode mnie z pracy. A oni wciąsz się śmieją że ze 100 zapowiedzianych alf dojerzdza max 20. Panowie trza przełamać ten sereotyp.
Adam tak zarybialiśmy. Biorą jak dzikie. Kiedy się pojawisz na rybkach.
Fajnie by było.. Rybki takie jak w zeszłym roku. Tylko niektóre troszku większe, nawet więcej niż troszku. Amury sumy i szczupaki nawet do metra. Fajne byczki.
Kurcze jak byście zrobili spotkanie tydzień później to też bym sie pojawił 13 moja córka do komunii idzie i guzik z wyjazdu. Pozdrawiam wszystkich !!!!!! do zobaczenia na drodze !!!!!!![]()
Witam,
W sumie to nie udzielam się tak aktywnie na forum, widzę, że szykuje się jakieś spotkanie... Być może się pojawie, chętnie zobacze ile 166 jest w okolicy![]()
13 maja godzina 14.00*
*pod Auchan na ul. Rybnickiej (za stacją paliw)
Zapraszamy na kolejne spotkanie Alfisti z Gliwic o okolic.
Po bardzo udanym spocie w zeszłym roku w Knurowie, tym razem widzimy się na stawach rodzinnych w Pilchowicach.
Dla osób, które przyjadą bezpośrednio na miejsce przygotowałem poniżej mapę dojazdu wraz z opisem :
Dojazd z Gliwic - wjeżdżamy na Rybnicką w kierunku Rybnik. Następnie skręcamy na zjeździe na Pilchowice. Jedziemy cały czas główną ulicą w kierunku Stanica/Racibórz. Zaraz za tablicą z końcem miejscowości Pilchowice, po lewej stronie znajdują się stawy. (link do google -> http://maps.google.pl/maps?ll=50.212669,18.556745&spn=0.006674,0.016329& gl=pl&t=h&z=16)
Na miejscu mamy możliwość rozpalenia grilla/ogniska, dlatego niech każdy z Was zabierze ze sobą prowiant
Kto może niech bierze kabel i laptop (nietyx?)
Dla dzieciaków mały plac zabaw z huśtawką i trampoliną.
Sklepy w okolicy :
- zakupy możemy zrobić pod Auchan
- w samych Pilchowicach mamy Biedronkęi kilka spożywczaków
- nad samym stawem dostępna lodówka do schłodzenia napojów
Jeśli ktoś ma ochotę połowić ryby, to nie ma problemów. Od ręki dostępne przynęty, trochę sprzętu.
Zapraszamy !Niezdecydowanych zapraszam do przejrzenia galerii z ostatnie spotu : http://www.forum.alfaholicy.org/album.php?albumid=822
Ostatnio edytowane przez dadasiek ; 08-05-2012 o 06:48
A tak wogóle to o której godzinie się spikniemy. Ja osobiście myśle że najlepiej by się było spotkać tak jak ostatnio koło Auchana zrobimy zakupki i strzałka. Co ty na to.
---------- Post added at 10:33 ---------- Previous post was at 10:32 ----------
Sorki o 14 tej nie zauważyłem.