Zawsze można kupić golfa po tuningu!
Kurvva za mną safranka chodzi już od jakiegoś czasu :/
A tak wracjąc do tematu pomp co się w nich psuje?
Zawsze można kupić golfa po tuningu!
Kurvva za mną safranka chodzi już od jakiegoś czasu :/
A tak wracjąc do tematu pomp co się w nich psuje?
jesli golf to tylko rallye![]()
G60? Silniki padają!!![]()
Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi Turbo
166 3.0 V6 Q2-Jest 230KM 265NM B6+Eibach.Decat manifolds+Equal length pipes+ Ragazzon.
155 2.0 16v -Jest.CSC Marmitte,B4,Byla
164 3.0 V6 12v- Byla
155 1.7 TS- Byla
159 1.75 TBI Ti - 261KM 435Nm-Byla
Lancia Kappa 2.4 TDS-Byla
https://www.flickr.com/photos/188123998@N07/albums
ormon8 opanuj się bo wstyd przynosisz i takie farmazony pleciesz, że czytać się tego nie da. Sprzedaj Alfę jak tak bardzo Ci się psuje i kup golfa 1.9SDI. Zobaczysz jaka to słodycz.
Alfa i inne cuda włoskie to jest to, szwabichy to dno zwłaszcza w dieslach. Proponuję dodatkowo zmienić forum na takie z końcówką .de
Sorry,ale nosi mnie jak czytam takie wypociny.
Ale pewnie kolego powiesz, że i tak twój golf II GTI jest lepszy od jakiejkolwiek Alfy bo ma duży wydech i dużo nowych części.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
mialem cos podobnego napisane ale sie powstrzymalem , chcialem mu dac jeszcze jedna szanse ale mnie Wujek wyreczyles
Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi Turbo
166 3.0 V6 Q2-Jest 230KM 265NM B6+Eibach.Decat manifolds+Equal length pipes+ Ragazzon.
155 2.0 16v -Jest.CSC Marmitte,B4,Byla
164 3.0 V6 12v- Byla
155 1.7 TS- Byla
159 1.75 TBI Ti - 261KM 435Nm-Byla
Lancia Kappa 2.4 TDS-Byla
https://www.flickr.com/photos/188123998@N07/albums
Przepraszam! Wygłupiam się tylko! Po co te nerwy? No ale fakt faktem niektórym na tym forum wydaje się że alfa to to samo co maserati albo inne ferrari. Ale mam złą wiadomość.. to nie to!ormon8 opanuj się bo wstyd przynosisz i takie farmazony pleciesz, że czytać się tego nie da. Sprzedaj Alfę jak tak bardzo Ci się psuje i kup golfa 1.9SDI. Zobaczysz jaka to słodycz.
Alfa i inne cuda włoskie to jest to, szwabichy to dno zwłaszcza w dieslach. Proponuję dodatkowo zmienić forum na takie z końcówką .de
Sorry,ale nosi mnie jak czytam takie wypociny.
Ale pewnie kolego powiesz, że i tak twój golf II GTI jest lepszy od jakiejkolwiek Alfy bo ma duży wydech i dużo nowych części.
Aaa i jeszcze jedno! Z twoim poczuciem humoru to jakiegoś mercedesa polecam. Może sprintera?
Mechanik mi zalał chyba jakiegoś mobila a co wlał wcześniejszy właściciel nikt nie wie. Pytałem się ale powiedział że pojechał do warsztatu i powiedział żeby zmienili.jakie miales cisnienie oleju na rozgrzanym, jaki olej byl zalany
Wskazówka na zegarku podczas jazdy stała na środku. Na luzie chyba podchodziła pod drugą kreseczkę.
Ostatnio edytowane przez omron8 ; 28-04-2012 o 12:09
powracam do tematu,dzisiaj padla diagnoza sprawdzily sie przypuszczena mechanika a wiec panewka i duze koszty co do naprawy zbyt duze by inwestowac w ten silnik.Plan B nazbierac troche kasy i przeszczepic na 8v najlepiej byloby w tym wypadku kupic cale auto bo zdaje sobie sprawe ze silnik to nie wszystko i bedzie potrzebne duzo gratow... a moze v 6![]()