eehhhh... a ja moge tylko poogladać zdiecia ze zlotu i załowac ze mnie tam nie było.... ;// pracowałam...
eehhhh... a ja moge tylko poogladać zdiecia ze zlotu i załowac ze mnie tam nie było.... ;// pracowałam...
a tak wogóle to macie pozdrowienia od marcinabiega gdzieś po poligonie i zołnierza udaje
![]()
o prosze kogo My tu widzimy hehehhe![]()
Marcina nie ma nio szkoda ale dobrze że wkoncu pojechał z nami... :mrgreen:
Pozdrów go tam od naszej elity :twisted: powiedz ze odwiuedzimy go na poligonie Alfami hehe tylko niech poda namiary :mrgreen:
hej :wink: witam wszystkich,postanowiłam też dołączyć do was,zeby było nas kobiet więcej na forum,pozdro dla Kasiusi i Marty301 oraz wszystich, którzy byli na tym super zlocie,buziaki :wink:
Wracając ze zlotu z KUBASEM i DANIELEM zahaczyliśmy o SPOT na Chociwlu, dosłownie na 5 minut... Furki w stylu 2Fast2Furious... :roll: Cieniutko było... :twisted: Ale na fotkę się załapałemKLIK
Napisał KUBAS
widzisz Kubus, ktoś w koncu musi podtrzymywać rodzinne trdycje... :wink:
heheh Kubas dobrze powiedziane "ELITY" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Napisał KUBAS
a gdzie jest Irenka ??????????? i Ania (bobrytowa) ???????????? haaaaalooooooo logować się :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AYE panie inzyniezeBolo: Ojjjj było, było....Nie Jadzik...?
ops: :wink:
![]()
Heh no widze, że przybyło wam nowych użytkownikow forum hihihihihi
Siem dziewczyny i pozdro dla żołnieżyka[/quote]
Kasia, Marta, Asia, Oskar witamy na forum![]()
![]()
Kasia, nie oszukuj z tą 2.5 V6 pikera tylko wpisuj natychmiast "rower power" :!:
Pozdrowienia dla dzielnego obrońcy naszych granic!!!
A co do fotek to już się boję
EDIT: ooo widzę Adama bestyjkę, no najładniejsza zdecydowanie![]()
oooo witam panie witam
a jak wam chłopaki wyszło ze spalaniem? mi wyszło koło 8 - 8,5l / 100km, wynik przyzwoity, ale bez rewelacji
aaa i powrzucajcie po troche fotek do Albumu!!
http://www.forum.alfaholicy.org/album_cat.htm?cat_id=71
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70