Napisał Barus91 Zaproś Gosię na FB jeśli masz... wtedy sobie pooglądasz hehe Zabrzmiało jakbym dodawała roznegliżowane zdjęcia
Napisał Alex To byłem ja. Sprawy biznesowe przywiały mnie do tego uroczego miasteczka Cudownego ? To miło że tak sądzisz, ale tu wszystko powoli pada
Napisał GosiaW Zabrzmiało jakbym dodawała roznegliżowane zdjęcia A dodawałaś :O ? Zaraz do Was wracam... muszę tylko na FEJSIE coś sprawdzić. Momencik
KLIK: Inni żyją stereotypami, ja jeżdżę Alfą Romeo - Barus91 -
Napisał Barus91 Zaraz do Was wracam... muszę tylko na FEJSIE coś sprawdzić. Momencik I nie wrócił do rana
ja i ona - "iniemamocne"
Napisał jurandw Napisał Alex To byłem ja. Sprawy biznesowe przywiały mnie do tego uroczego miasteczka Cudownego ? To miło że tak sądzisz, ale tu wszystko powoli pada Oj wybacz... literówka. Powinno być "... przywiały mnie do tego "uroczego" miasteczka" - Teraz myślę że gra Miło, że ktoś mnie wypatrzył. Pozdrawiam
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo
Napisał Alex A dodawałaś :O ? Zaraz do Was wracam... muszę tylko na FEJSIE coś sprawdzić. Momencik No i wyszło szydło z worka...
Bunga, bunga per tutti!
Napisał eMka I nie wrócił do rana Jak to nie ?
Napisał _Mumin_ Napisał Alex A dodawałaś :O ? Zaraz do Was wracam... muszę tylko na FEJSIE coś sprawdzić. Momencik No i wyszło szydło z worka... _Mumin_ to sem nie ja bazgroł Ino ten powyzej
Napisał Alex Ino ten powyzej A widzisz, to nie ja się walnąłem, tylko to głupie forum. Nie wiem, dlaczego Tobie przypisało cytat tego seksisty
Ostatnio praktycznie codziennie w okolicy 8:20 rano na swiatlach naprzeciwko Lidla przy Szkockiej mija mnie czerwona 147 z urocza pania w srodku. Pozdrawiam
Zobacz tagi
Zasady na forum