Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Temat: oklejanie aut i elementów wyposażenia

gru232
    Gość

Domyślnie oklejanie aut i elementów wyposażenia

Witajcie Alfiści.

Gdyby któryś z was chciał by okleić mu coś w samochodzie (dach, maska, lotki, kokpit itd) to gorąco się polecam. Posiadam różne folie termoplastyczne (mat, karbon, metalic i właściwie co wymyślicie to mój dostawca załatwi). Możecie do mnie wysyłać elementy pocztą i płacić przelewem bądź pobraniem. Działam w Wałbrzychu. Naturalnie oklejam nie tylko belle. Więcej info na priv.

Pozdrawiam

---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:39 ----------

Zapomniałem dodać, że robię to znacznie taniej niż wielkie firmy zajmujące się oklejaniem. na chwilę obecną nie robię jeszcze całych samochodów, z czasem to się zmieni.

Użytkownik Fachowiec
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    159

Domyślnie

A masz jakieś próbki swoich możliwości ?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał gru232 Zobacz post
    Witajcie Alfiści.

Gdyby któryś z was chciał by okleić mu coś w samochodzie (dach, maska, lotki, kokpit itd) to gorąco się polecam. Posiadam różne folie termoplastyczne (mat, karbon, metalic i właściwie co wymyślicie to mój dostawca załatwi). Możecie do mnie wysyłać elementy pocztą i płacić przelewem bądź pobraniem. Działam w Wałbrzychu. Naturalnie oklejam nie tylko belle. Więcej info na priv.

Pozdrawiam

---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:39 ----------

Zapomniałem dodać, że robię to znacznie taniej niż wielkie firmy zajmujące się oklejaniem. na chwilę obecną nie robię jeszcze całych samochodów, z czasem to się zmieni.
    Wklej zdjęcia tego co robiłeś i to najlepiej w dobrej rozdzielczości i ze zbliżeniami.

gru232
    Gość

Domyślnie

Żadnych zdjęć nie robiłem dotychczas niestety, ale bardzo niedługo będę robił całe auto w mat, tak więc po wszystkim powrzucam zdjęcia w słoneczku i dobrej rozdzielczości.

Użytkownik Fachowiec
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    159

Domyślnie

OK. Więc czekamy.
    Nie mniej jak będziesz robił poszczególne detale także możesz zapodać fotki.

Użytkownik Romeo Avatar YonasH
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Brerrrrra V6

Domyślnie

Wpadłem na takie coś:
    http://dipyourcar.com/

...brzmienie V6 - bezcenne!

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

Zawsze mnie zastanawiało jak się robi np taki element jak maskę. Co z folią, którą się zagina pod wewnętrzną częśc maski i docina? docina się ją równo kilka centymetrów od krawędzi maski?

Użytkownik Embrion Avatar ryba1977
    Mieszka w
    Białobrzegi
    Auto
    AR 166 2.0 2000r

Domyślnie

Cytat Napisał Abidibi1509 Zobacz post
    Zawsze mnie zastanawiało jak się robi np taki element jak maskę. Co z folią, którą się zagina pod wewnętrzną częśc maski i docina? docina się ją równo kilka centymetrów od krawędzi maski?
    dokładnie się odcina, w korporacji oklejamy auta w W-wie i normalnie na wszystkich załamaniach do wewnątrz np. drzwi, maska odcinają

---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

czekamy na zdjęcia..

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Geordie
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta

Domyślnie

Jaki jest koszt oklejenia całego samochodu wielkości kompakt czarną folią matową (pytam w imieniu znajomego)? I jaki jest czas trwania takiej operacji?

ps. również czekam na efekty uwiecznione na foto.

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

Cytat Napisał Geordie Zobacz post
    Jaki jest koszt oklejenia całego samochodu wielkości kompakt czarną folią matową
    Z tego co ja się orientuję to koszt samej folii będzie równy kilku tysięcy złotych. Także chyba taniej wyjdzie pomalować auto. Tak przynajmniej tłumaczhyła mi lokalna firma w ich przypadku. Oni stosują jakieś tam super ekstra folie, których cena też jest niemała. Oczywiście na samej folii pewnie coś zarabiają