a ja polecam continental contisportcontact 5 sam na takich jeżdżę i jestem max zadowolony ciche plus mega przyczepność![]()
a ja polecam continental contisportcontact 5 sam na takich jeżdżę i jestem max zadowolony ciche plus mega przyczepność![]()
Toyo proxes T1R polecam z praktyki , bo używam ich 2gi sezon.
Była AR 147 TS 1.6 105CV -2002r
Była AR 159 SW 1.9 JTDm 150CV - 2006/7
Jest Nissan Murano II 3.5L V6 258CV
ja polecam wbrew opinią opony uniroyal rainsport 2. Kupiłem 4 nowe w zeszłym sezonie i puki co wszystko ok. Są stosunkowo dość miękkie ( u mnie w rozmiarze 205/55/16 ) ale za to świetnie radzą sobie w deszczu nawet przy sporych prędkościach... A i wyglądają dość ładnie![]()
Kolego ja polecam Good Year Eagle F1 GSD3, jest to bieżnik już wycofany ale można znaleźć jeszcze nowe sztuki na aukcjach i oczywiście rozmiar 215/45R17. Dla mnie rewelacyjna oponka. pozdr
Ja jak kolega wyżej polecam uniroyale. Ujażdzam już trzeci komplet tych opon. ( w różnych autach) i jak dla mnie rewelka a w deszczu miodzio![]()
Skoro się tak licytujemy i bierzemy pod uwagę budżet, to ja proponuję kupić komplet felg z oponami z allegro za 1200-1400 zł i wyjść jeszcze na tym na plus.
W taki sposób dopadłem felgi edizione sportiva 17'' z lekko dotartymi oponami Pirelli P Zero Rosso 225/45ZR17 - latam na nich od marca i jest rewelacja!
Parę fotek:
![]()
![]()
![]()
Patrzcie co można dostać na allegro
Pozdrawiam,
L.
to ja może tak dodam, że mam do sprzedania 2 opony Dunlop SP Sport Maxx 215/45/R17 w bdb stanie. Gdyby nie to, że został mi komplet 17" z Subaru, to bym je pewnie na 1 oś założył i dokupił 2 do kompletu, ale że posiadam już opony, to te wolę, żeby komuś jeszcze służyły. Podam jakąś poglądową aukcję, żeby obejrzeć wzór opony:
DUNLOP SP SPORT MAXX
Jak ktoś będzie chętny - pytania i @ na zdjęcia na PW. Pozdrawiam.
Ja polecam Fulda SportControl za nową sztukę w rozmiarze 205/55/16 płaciłem 300pln.
Opony zarówno na suche i na mokre nawierzchnie, przyzwoita ścieralność.
Polecam.
Ostatnio edytowane przez Mandziel ; 18-05-2012 o 15:06
I jak grubys? Kupiles juz jakies oponki?ja kupilem od kolegi z forum oponki z felgami toyo proxes i jestem zadowolony. Musialem zmienic na 15 calowe bo na 17 nie dalo sie jezdzic po tych naszych pieknych drogach :/. Niedługo bede sprzedawal 17 fele gta, ktos zainteresowany?
![]()