Niech każdy poda tutaj ile mu wyszło gigabajtów zdjęć ze zlotu. Jak to podliczę to podam w temacie dot. spotu w sobotę ile trzeba płytek DVD przynieść (trochę tego będzie)
Niech każdy poda tutaj ile mu wyszło gigabajtów zdjęć ze zlotu. Jak to podliczę to podam w temacie dot. spotu w sobotę ile trzeba płytek DVD przynieść (trochę tego będzie)
ja tam biore ze piec krążków
Rosiczka mi wyszło 80 G hehehehe więc zabierz całą walizę płytalbo nic nie bierz bo i tak Ci nie dam
tak na serio 1,2 G
Ajć płytki się studzą u mnie w szufladzie więc z płytkami nie będzie problemu![]()
![]()
![]()
no tak... a połowa to pewnie zdjęcia własnych butów i wnętrza pokrowca aparatuNapisał zimorka
dać kobiecie aparat do ręki... :roll: :mrgreen:
Myślę , że każde zdjęcie wyszło na cacy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:no tak... a połowa to pewnie zdjęcia własnych butów i wnętrza pokrowca aparatudać kobiecie aparat do ręki... :roll: :mrgreen:
dlatego nie chciałam pożyczać Ci mojego aparatu, bo właśnie takie zdjęcia znalazłyby się na płytkach. Dobrze, że Twój sprzęt został zalany, bo wtedy byłaby APOKALIPSANapisał Rosik
![]()
Dzięki KucykChociaż Ty bronisz płeć piękną
![]()
Rosik to chyba przez ten pieroński szałas ten aparat został uszkodzony :roll: :roll: My z Pikerem załagodziliśmy sprawę :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Napisał zimorka
hehe no zalany, bo zaatakował mnie szałas (przy okazji, pikero, Kucyk, dzięki za ocalenie mnie)