Hej,
Widzielismy Cie wczorakj i stwierdzilismy ze sie nie przyznajesz ;P
Co do spotow, ostatio spotykamy sie co srode o 19, ale najjepiej zawsez zagladnac tutaj zanim sie wybierzesz![]()
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Hej,
Widzielismy Cie wczorakj i stwierdzilismy ze sie nie przyznajesz ;P
Co do spotow, ostatio spotykamy sie co srode o 19, ale najjepiej zawsez zagladnac tutaj zanim sie wybierzesz![]()
mówisz masz...
Ja aniucha05 (dane osobowe znane niektórym) dziękuję bardzo mrutysiowi za użyczenie mi kasku motocyklowego w rozmiarze większym niż mój w dniu wczorajszym tj. 09.05.2012. Dzięki temu kasku (tudzież kaskowi - ale kasku jest śmieszniej) mogłam się nacieszyć kilkukilometrową przejażdżką na pięknym czarnym motocyklu którego posiadaczem jest Kaczo (dane osobowe także znane niektórym). Bylo to bardzo ekscytujące przeżycie.
Z wyrazami szacunku aniucha05
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
nosz kurde![]()
wpadać raczej nie zamierzamale przyjeżdżać będę się starać tyle że praca jest jaka jest więc nie za często będzie to możliwe
chyba że w grafiku wypadnie wolny czwartek i wtedy można przyjechać w środę
![]()
Bocian to zawsze rozwala systemhaha
Bociek wszystko zawsze rozłoży na czynniki pierwsze i wszystko staje się jasnenapisalam tak by pozostawić nutkę tajemnicy a teraz wyszła prawda że Kaczo jeździ jak go pan Bóg stworzył
ehhh Bociek Bociek
![]()
myślę że powinien mieć mini kask![]()
jest jeden sposób Boćku by to sprawdzić - musisz przyjechać i pożyczyć kask od mrutyny - ciekawe co Ty będziesz widzial![]()