Witam. Wiecie może czy są jakieś zamienniki albo czy da się zregenerować przekaźnik kierunkowskazów (zielony) ten pod ICS-em bo zajechałem do Serwisu to powiedzieli 380zł :/ bogato
Witam. Wiecie może czy są jakieś zamienniki albo czy da się zregenerować przekaźnik kierunkowskazów (zielony) ten pod ICS-em bo zajechałem do Serwisu to powiedzieli 380zł :/ bogato
Szukaj na allegro i dzwon do tych co mają graty. Powinni miec tanio takie przekaźniki. Zamienniki też pewnie są, ale nie słyszałem żeby ktoś stosował.
Napisz w dziale BAZAR a gwarantuje , że jakis biznesmen sie odezwiei uda Ci się taniej wyrwać ten przekaznik. Z ori daj se spokój
![]()
[C
Napisz co uzytkownika cuma-borek on ma duzo gratow do 166, ja u niego kupywalem w/w przekaznik
ja kupiłem w pozku. Kolo miał na części za 20zł i jest rewelka.
przekaźnik B883 / 60617164 - jak ktoś ma to 662 682 620 sygnał czy sms i oddzwonię![]()
odświeżyłbym temat.
Poszukuje w/w przekaźnika B883 / 60617164 kierunkowskazów.
Niestety mam za mało postów oraz mój staż na forum nie pozwala mi jeszcze ogłaszać sie w dziale bazar, więc jeżeli ktoś posiada taki przekaźnik w rozsądnej cenie to proszę o kontakt:
Grzegorz Tereszczuk
gTereszczuk@op.pl bądź pod tel 880517252 (odbieram dopiero po 15 bo wcześniej jestem w pracy i nie mam jak)
Ostatnio edytowane przez GrzegorzT ; 13-01-2014 o 18:42