No AR 147 to moje pierwsze autoI nie żałuję wyboru, wiem, że czeka mnie kilka wydatków, ale tak jak piszesz mam nadzieję, że potem będę mogła cieszyć z jazdy i posiadania nie martwiąc się naprawami
![]()
No AR 147 to moje pierwsze autoI nie żałuję wyboru, wiem, że czeka mnie kilka wydatków, ale tak jak piszesz mam nadzieję, że potem będę mogła cieszyć z jazdy i posiadania nie martwiąc się naprawami
![]()
To nie tak, że nie martwię się naprawami. Po prostu teraz nie mam co naprawiać! Więc mogę się cieszyć...
Jest moja, więc o nią dbam, naprawiałem wszystko jak najszybciej się dało. A poprzedni właściciel chyba miał to już lekko w nosie - Hiszpan.
Szerokiej drogi...![]()
Alfica podjedź do jakiegoś naprawdę kumatego mechanika bo ten twój coś mi nie pasuje wymiana chłodnicy, katalizator!!!! Myślę że to jest mechanik który potrafi tylko wymienić a nie naprawić. Ja osobiście cieszę się że alfa ma takie opinie dlatego bo.....Nie ma ich dużo, kazdy sie oglada i są tanie w zakupie. Cos pieknego
Widzisz ja kupiłam moją alfice bez katalizatora. Kupowałam ją w Opolu i żeby wrócic do Poznania potrzebny był mi przegląd i jakoś się udałoAle następnego orzeglądu już nie przejdzie z wiadomych względów. Dlatego już teraz szukam katalizatora, a że kompletnie sie na tym nie znam i nie chciałabym żebyś ktoś mi kit wciskała dlatego proszę Was o pomoc!!!!!! Nie po to inwestuję w nią żeby, w kółko to samo naprawiać - prawda?
Inne, poszukaj w tym dziale: 145/146/155
Ostatnio edytowane przez bikermarek ; 15-05-2012 o 22:55
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - 09.03.2013
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?