Moją alficę kupiłam bez katalizatora (wycięty) dlatego poszukuję nowego. Wiem, że oryginał kosztuje ok. 2200zł
Co myślicie o zamiennikach i jaki najlepiej kupić??
Moją alficę kupiłam bez katalizatora (wycięty) dlatego poszukuję nowego. Wiem, że oryginał kosztuje ok. 2200zł
Co myślicie o zamiennikach i jaki najlepiej kupić??
W bazarze gość sprzedaje kompletne przednie katy sprawne za 100 zł
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
a samochodzik ma jakieś dolegliwości z tego powodu że brakuje katalizatora ??
tez mam pytanie, czy wycinajac kata w JTDm, trzeba ingerowac w komputer, czy samo wyciecie i jazda...?
kopci ?? błąd silnika ?? polecam poszukanie kogoś z forum z kabelkiem i programem w okolicy
brak katalizatora nie ma nic wspólnego z kopceniem wzrost spalania raczej też niea skąd wiem bo nie mam katalizatora przejechane 1000 km i żadnego błędu
kopci na kolor??
Jestem nowa na forum jak widać nie znam nikogo i jak ja znajdę kogoś z kabelkami itp kto mi pomoże. Jejku nie strasz mnie z tym silnikiem i dymkiem z rury :/ kolor raczej ciemny. A co to może być???
---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:44 ----------
Nie masz katalizatora, a przeglądy jak przechodzisz???? Bo mi się tylko raz udało na piękne oczy i teraz musze kupić bo w spalinach norma była dwukrotnie przekroczona!!!!
Zależy jakich kolegów się ma![]()
Ostatnio edytowane przez Avari ; 18-05-2012 o 10:47 Powód: szkoda gadać
z opisu widze 1.6 wiec kpcenie na czarno to raczej efekt sadzy przy rozruchu potem zapewne spokoj bo na niebiesko to olejek sie spala a poza tym to gdzie sprawdzaja norrme spalin na przelgadzie ?
Wszędzie jest obowiązek: wsp lambda,CO,... a dieslach zadymienie
Ostatnio edytowane przez MarcinPioneer ; 18-05-2012 o 11:03