Aktualnie właśnie robię słupki pod wskaźniki i przy okazji zrobiłbym zgodnie z planem podsufitkę.. ona jest klejona ? przykręcana ? jak to jest? gdzie to zrobić żeby było porządnie ? zna ktoś zakład w wawie ?
Aktualnie właśnie robię słupki pod wskaźniki i przy okazji zrobiłbym zgodnie z planem podsufitkę.. ona jest klejona ? przykręcana ? jak to jest? gdzie to zrobić żeby było porządnie ? zna ktoś zakład w wawie ?
ja sam sciagalem podsufitke ale w peugeocie 307 3 D.Odkrecasz wszystkie raczki,sloneczniki,musisz posciagac tez plastiki ze slupkow.Uwazaj zebys nie zalamal jej przy sciaganiu.U mnie byla lekko przyklejona na srodku ale i tak mialem ja gdzies bo wymienialem na inna.Wyjmujesz tylem pod ukosem.Najlepiej poskladac kanape,wyjac pulke tylna i miec 2 osobe do pomocy.Pozdrawiam
ja mysle ze dadza rade ale nie zaszkodzi jak dolozysz jakies dodatkowe rzepy tylkopewnie wtedy bedzie gorzej z ponownym demontarzem
Podsufitka tak naprawdę nie trzyma się na rzepie tylko głównie na uchwytach okiennych i osłonach słonecznych.
na uszczelkach jeszcze chyba??pewnie nie musisz dokladac dodatkowych mocowan
Uszczelki nie trzymają "ciężaru" a jedynie maskują krawędzie. Tak samo słupki.
Rzep jest tylko pomocniczy by środek nie opadł.
Jakbyś telewizor w dachu montował to by wypadało wzmocnić podsufitkę, skórą się nie przejmuj.