No no, mów mi jeszcze![]()
No no, mów mi jeszcze![]()
Ja namawiam wszystkichjuz co niektorzy szkoly ,prace powymieniali aby przyjechac
Akurat te dwa aspekty też już powymieniałemI niech na tym sie zakonczy
![]()
do 3-ech razy sztuka
Ludzie ludziska jeszcze pare godzinekkk wpisywać sie miejsca jeszcze sa
---------- Post added 21-05-2012 at 07:14 ---------- Previous post was 20-05-2012 at 22:19 ----------
I wyszło nam 42 osobyfajnie i chyba 20 autek hmm
.
Witam wszystkich.
mam pytanie,
Ze względu na możliwość dłuższej delegacji służbowej nie wiem czy będę mógł uczestniczyć w zlocie 16-17 czerwca.
Mam zatem pytanie.......Czy można na zlot przyjechać bez rejestracji - tak "z marszu" np bez noclegu - wpłacić kasę na miejscu - pooglądać Wasze Alfy) zwiedzić muzeum itp.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Ja chyba skorzystam z tej samej opcji co Tom, bo niestety na dzień dzisiejszy nie mam żadnej gwarancji że będę miał wolny weekend
Skoro nie da ktoś rady z noclegiem to zapraszamy oczywiście bezszczegóły podane
i na pewno bedzie miło
im Nas więcej tym przyjemniej
---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 12:32 ----------
Juuupa
Sorki ale ja jednak oficjalnie sie wypisuje z moim towarzyszem bo tez mamy niepewna sytuacje. Termin naklada sie z meczami i dlatego ciezko to zaplanowac.
Mam prosbe wykreslcie nas z listy a my wpadniemy z marszu i wtedy sie rozliczymy.
Najbardziej interesowal by nas grill, gdyby byla taka opcja.
Pozdrowienia!
UWAGA !!!!!!!!!!
Wszystkich, którzy chcieliby z marszu przyjechać tylko na grilla , niestety musimy przeprosić, ale nie ma takiej możliwości. Wynika to z logistyki i cateringu.
Natomiast Ci którzy pojawią się już rano przed skansenem- bardzo mile widziani.
W związku z roszadami personalnymi, na dzień dzisiejszy posiadamy wolne 3 pokoje 3 osobowe- możliwe do zajęcia przez 2 osoby oczywiście
Zatem zapraszamy, jeżeli ktoś jeszcze chętny.
Włoskie auta nie sa po to aby po nich jezdzić, tylko po to aby je ujeżdżać !